Διαδικασία
Ρίχνετε σε βαθύ πιάτο το γάλα και το ψωμί, αφήνετε για 10 λεπτά να μαλακώσει το ψωμί και το στραγγίζετε.
Τρίβετε τα σπαράγγια, το κρεμμύδι και τη ντομάτα. Τα βάζετε σε μπολ μαζί με τον κιμά, το ψωμί, το αβγό, τη φριγανιά, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνετε καλά.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Πλάθετε μπιφτέκια, τα τοποθετείτε σε ταψί και ψήνετε στο φούρνο για 20-30 λεπτά.
Βάζετε τα μπιφτέκια ανάμεσα σε ψωμάκια για burger και συνοδεύετε με ντομάτα, κρεμμύδι, μαρούλι ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας.