OliveMagazine

Burger γαλοπούλας με κρυμμένα σπαράγγια

Burger γαλοπούλας με κρυμμένα σπαράγγια

Μερίδες:8
Χρόνος προετοιμασίας:20'
Χρόνος μαγειρέματος:30'
Έτοιμο σε:50'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 500γρ. κιμά γαλοπούλας
  • 1 ποτήρι γάλα
  • 100γρ. ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού
  • 2 σπαράγγια
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 ντομάτα
  • 1 αβγό
  • 1/3 φλιτζανιού φρυγανιά τριμμένη
  • ¼ φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • ψωμάκια για burger (ή ψωμάκια στρογγυλά χωρίς γλουτένη)
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Ρίχνετε σε βαθύ πιάτο το γάλα και το ψωμί, αφήνετε για 10 λεπτά να μαλακώσει το ψωμί και το στραγγίζετε.

Τρίβετε τα σπαράγγια, το κρεμμύδι και τη ντομάτα. Τα βάζετε σε μπολ μαζί με τον κιμά, το ψωμί, το αβγό, τη φριγανιά, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνετε καλά.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180οC. Πλάθετε μπιφτέκια, τα τοποθετείτε σε ταψί και ψήνετε στο φούρνο για 20-30 λεπτά.

Βάζετε τα μπιφτέκια ανάμεσα σε ψωμάκια για burger και συνοδεύετε με ντομάτα, κρεμμύδι, μαρούλι ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr