Διαδικασία
Κόβετε το κρέας σε κομμάτια περίπου 5x5εκ. και αλατοπιπερώνετε.
Σε μία μεγάλη κατσαρόλα και σε δυνατή φωτιά, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρέας σε δύο δόσεις, ώστε να πάρει χρυσαφένιο χρώμα. Στη συνέχεια επαναφέρετε στην κατσαρόλα όλο το κρέας, προσθέτετε το σκόρδο, τον πελτέ και σοτάρετε για 1-2 λεπτά ακόμα.
Σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε το ζωμό και τα κρεμμυδάκια. Χαμηλώνετε τη θερμοκρασία σε μέτρια φωτιά και μαγειρεύετ με μισάνοιχτο καπάκι, για 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Στη συνέχεια, προσθέτε τον αρακά και τις πατάτες, λίγο επιπλέον νερό και μαγειρεύετε για 20 λεπτά ακόμα. 5 λέπτα πριν το τέλος προσθέτετε το μαϊντανό και το δυόσμο.
Σερβίρετε πασπαλίζοντας με επιπλέον φρέσκο πιπέρι και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο σε κάθε πιάτο.