mousse-SOKOLATAS neo
clock icon
30'

Μousse σοκολάτας με αμύγδαλα και κόκκινο πιπέρι

Υλικά

Μια λαχταριστή mousse σοκολάτας με αμύγδαλα για το πασχαλινό τραπέζι.  Η συνταγή απογειώνεται με τα αμύγδαλα, τα κόκκινα φρούτα και κυρίως από τα  προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Ετοιμάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας στο γάλα το μισό ξύσμα πορτοκαλιού.

Ετοιμάζουμε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ανακατεύετε την έτοιμη κρέμα με το έτοιμο Garni, το κόκκινο πιπέρι και τα αμύγδαλα. Μοιράζουμε το μίγμα σε 6-8 μπολάκια. Γαρνίρουμε με κόκκινα φρούτα της αρεσκείας μας και το ξύσμα πορτοκαλιού.

Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

Διαδικασία

Βήμα 1

Ετοιμάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας στο γάλα το μισό ξύσμα πορτοκαλιού.

Βήμα 2

Ετοιμάζουμε το Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ανακατεύετε την έτοιμη κρέμα με το έτοιμο Garni, το κόκκινο πιπέρι και τα αμύγδαλα. Μοιράζουμε το μίγμα σε 6-8 μπολάκια. Γαρνίρουμε με κόκκινα φρούτα της αρεσκείας μας και το ξύσμα πορτοκαλιού.

Βήμα 3

Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα και το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.