natsos goyakamole

ΣΤΟ ΠΙ ΚΑΙ ΦΙ

clock icon
15'

Η συνταγή για αυθεντικό γουακομόλε

Υλικά

  • 1 συσκευασία νάτσος
  • 2 ώριμα μεγάλα αβοκάντο
  • 1 λάιμ, τον χυμό
  • 1 ντομάτα, αποφλοιωμένη, σε κυβάκια
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη
  • 1 ματσάκι κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
  • 1 πρέζα ανθό αλατιού
  • 1/2 πρέζα μαύρο πιπέρι

Ένα ορεκτικό με μεξικάνικο αέρα. Τα τραγανά νάτσος σερβίρονται με το κλασικό γκουακαμόλε. Ιδανικός μεζές για τις χαλαρές βραδιές στο σπίτι, με καλή παρέα, παγωμένες μπύρες και δροσιστικά κοκτέιλ.

Σε ένα μπολ βάζουμε τη σάρκα του αβοκάντο, στύβουμε τον χυμό λάιμ, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αναμειγνύουμε με ένα πιρούνι, μέχρι να ενσωματωθούν καλά. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και συνοδεύουμε με τα νάτσος.
Φωτογραφία: STUDIO M, Styling: Έλενα Jeffrey, Food Styling: Μ. Γεωργιάδης

Διαδικασία

Βήμα 1

Σε ένα μπολ βάζουμε τη σάρκα του αβοκάντο, στύβουμε τον χυμό λάιμ, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα αναμειγνύουμε με ένα πιρούνι, μέχρι να ενσωματωθούν καλά. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και συνοδεύουμε με τα νάτσος.

Φωτογραφία: STUDIO M, Styling: Έλενα Jeffrey, Food Styling: Μ. Γεωργιάδης