OliveMagazine

Pad Thai

Pad Thai

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:20'
Έτοιμο σε:35'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 500γρ. νουντλς ρυζιού
  • 10 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 8 αβγά
  • 4 κουτ. σούπας φιστίκια peanuts
  • 8 κουτ. σούπας ηλιέλαιο
  • 1 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
  • 2 κουτ. γλυκού πάστα κόλιανδρου
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • 2 κουτ. σούπας κέτσαπ
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Σε ένα ποτήρι ανακατεύετε τη σάλτσα σόγιας, τον κόλιανδρο, το μέλι και την κέτσαπ και τα αφήνετε στην άκρη.

Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αβγά. Τα τηγανίζετε σαν ομελέτα και στην συνέχεια, την κόβετε σε μικρά κομματάκια και την αφήνετε στην άκρη.

Θρυμματίζετε τα φιστίκια στο μούλτι και ετοιμάζετε τα νουντλς, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

Ρίχνετε σε wok το ηλιέλαιο και σοτάρετε τα κρεμμύδια. Προσθέτετε τα νουντλς, την ομελέτα, τα φιστίκια και τη σάλτσα και ανακατεύετε.

Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr
Απόρρητο Απόρρητο