OliveMagazine

Smoothie παντζάρι – σέλερι – βατόμουρα

Smoothie παντζάρι – σέλερι – βατόμουρα

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 500γρ. παντζάρια (μόνο οι βολβοί)
  • 4-5 κλωνάρια σέλερι
  • 1 χούφτα βατόμουρα
  • νερό παγωμένο
  • 2-3 κουτ. σούπας μέλι ή σιρόπι αγάβης
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Πλένετε πολύ καλά τα παντζάρια και το σέλερι και τα κόβετε σε κομμάτια. Περνάτε τα παντζάρια από τον αποχυμωτή και ρίχνετε το χυμό τους στο μπλέντερ.

Προσθέτετε το σέλερι, τα βατόμουρα, λίγο παγωμένο νερό και πολτοποιείτε το μίγμα.

Δοκιμάζετε και προσθέτετε ανάλογη ποσότητα από μέλι. Ξαναχτυπάτε. Μοιράζετε το smoothie σε ποτήρια με μπόλικο πάγο, διακοσμείτε αν θέλετε με 1-2 ολόκληρα βατόμουρα, βάζετε από 1 καλαμάκι στα ποτήρια και σερβίρετε αμέσως.

Tips

Επειδή το παντζάρι είναι πολύ χρωστικό να ξέρετε ότι θα πρέπει να σαπουνίσετε πολύ καλά τον αποχυμωτή αμέσως μετά τη χρήση, για να μη βάψει το εσωτερικό του.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr