OliveMagazine

Smoothie ροδάκινο – βερίκοκο με γιαούρτι

Smoothie ροδάκινο – βερίκοκο με γιαούρτι

Μερίδες:4
Χρόνος προετοιμασίας:15'
Χρόνος μαγειρέματος:0'
Έτοιμο σε:15'
Πατηστε για διαδικασια

Υλικά

  • 2 ροδάκινα ή 2 νεκταρίνια
  • 4 βερίκοκα
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι με λίγα λιπαρά
  • παγωμένο νερό
  • 1 -2 κουτ. σούπας μέλι (όσο γλυκό προτιμάτε)
  • 3-4 φυλλαράκια δυόσμο
Πατηστε για διαδικασια

Πατηστε για υλικα

Διαδικασία

Πλένετε τα φρούτα και ξεφλουδίζετε τα ροδάκινα (αν θέλετε βέβαια μπορείτε να αφήσετε τη φλούδα). Κόβετε τα φρούτα σε κομμάτια και τα ρίχνετε στο μπλέντερ.

Προσθέτετε το γιαούρτι, το μέλι και μισό ποτήρι παγωμένο νερό. Χτυπάτε να πολτοποιηθούν εντελώς τα υλικά και ελέγχετε την πυκνότητα του μίγματος. Αν είναι απαραίτητο, προσθέτετε επιπλέον παγωμένο νερό και συνεχίζετε το χτύπημα.

Τοποθετείτε από 2 παγάκια σε κάθε ποτήρι και μοιράζετε το smoothie μέσα. Διακοσμείτε με φυλλαράκια δυόσμου, βάζετε από ένα καλαμάκι και σερβίρετε αμέσως.

Tips

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το 1 από τα 2 γιαούρτια με φρέσκο γάλα και να προσθέσετε στο μίγμα μερικές σταγόνες εσάνς πικραμυγδάλου.


Tip

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr