OliveMagazine

Ένας τέλειος μεζές για τις μέρες που κάνετε BBQ με φίλους στη βεράντα και τον οποίο μπορείτε εναλλακτικά να ψήσετε και στο φούρνο. Ο καλύτερος συνοδός για τα λουκάνικα δεν είναι άλλος από μία παγωμένη μπίρα.

Σας έχουμε δώσει ήδη τη βασική συνταγή για σουφλέ τυριού. Θα βασιστείτε πάνω σε αυτή λοιπόν και θα την εμπλουτίσετε με μπέικον και ολόκληρα αβγά, που θα την απογειώσουν γευστικά.

Μια ανάλαφρη και πολύ γευστική πρόταση που θα σας ενθουσιάσει! Το μυστικό βρίσκεται στο ψήσιμο, με το ψαράκι να κλείνεται σε λαδόκολλα που το κάνει ζουμερό και γευστικό και ψήνεται στον ατμό, στον φούρνο ατμού Electrolux EOB9956XAX, που φέρνει τον επαγγελματικό εξοπλισμό σπίτι σου.

Απόρρητο Απόρρητο