OliveMagazine

Ο Λάμπρος Βακιάρος μας φτιάχνει γλυκόξινο μοσχάρι με λαχανικά που φτιάχνεται σε μισή ώρα και μπορείτε εύκολα να το προσαρμόσετε στις δικές σας γευστικές προτιμήσεις.

Νόστιμο πιάτο που ετοιμάζεται πολύ γρήγορα, και κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις με την υπέροχη, γλυκόξινη γεύση του. Σερβίρετέ το πάνω σε ρύζι μπασμάτι.

Αγαπημένο πιάτο που ετοιμάζεται πολύ γρήγορα, χωρίς να φαίνεται πρόχειρο και κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις με την υπέροχη, γλυκόξινη γεύση του και τη δροσιά του ανανά που του ταιριάζει πολύ.

Η γλυκόξινη γεύση πάει πολύ στο κοτόπουλο και το μηλόξιδο με το μέλι δημιουργούν μία υπέροχη σάλτσα. Για μια πιο παραδοσιακή νότα προσθέτουμε ντοματίνια, ρίγανη και φέτα, ενώ η πανσέτα δίνει έξτρα γεύση στο πιάτο.

Απόρρητο Απόρρητο