OliveMagazine

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα! Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν : 1. Την εφημερίδα 2. Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Αντελίν Ντιεντονέ «Αληθινή Ζωή» Μέσα σε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και υπό τη σκιά ενός θηριώδους πατέρα, εκτυλίσσεται...

Η ιταλική σάλτσα, που παραδοσιακά φτιάχνεται με φύλλα βασιλικού, σκόρδο, ελαιόλαδο, κουκουνάρι και τυρί πεκορίνο ή παρμεζάνα, είναι ιδανική για ζυμαρικά αλλά όχι μόνο για ζυμαρικά.

Η Μυρτώ Αλικάκη πέρα από πολύ καλή ηθοποιός είναι και πολύ καλή μαγειρίσσα και λατρεύει τη μαγειρική. Η ηθοποιός μάλιστα αυτή την περίοδο μπορεί να πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Alpha «Αστέρια στην Άμμο», ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να μαγειρέψει για τους δυο γιους της.

Δροσερές αυλές με ψηλά δέντρα και όμορφα λουλούδια, κομψή διακόσμηση που σου φτιάχνει τη διάθεση, ξεχωριστά πιάτα και εκλεκτά κρασιά ή cocktails που απογειώνουν τη γευστική εμπειρία. Η πόλη μας έχει να υπερηφανεύεται για τις νόστιμες οάσεις της, που κάνουν κάθε καλοκαιρινή έξοδο μοναδική. Εμείς ξεχωρίσαμε 11 από τις πιο...

Μοιάζει με τον τραχανά, αλλά δεν μαγειρεύεται όπως αυτό, αλλά όπως το ριζότο, προσθέτοντας σταδιακά το νερό ή το ζωμό στα οποία θα βράσει. Ένα πρωτοποριακό ζυμαρικό, που μάς σύστησε η εταιρία ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και μπήκε αμέσως στην κουζίνα μας.

Ανάμεσα στις πολυκατοικίες και τους δρόμους που δεν περισσεύει το πράσινο, βρίσκονται κρυμμένες μερικές οάσεις δροσιάς και νοστιμιάς που μεταφράζονται σε όμορφες αυλές εστιατορίων. Τώρα το καλοκαιράκι αποτελούν ιδανική επιλογή για έξοδο.

Τα ski resorts της Ευρώπης είναι τώρα στο πικ τους και συναγωνίζονται σε γκουρμέ εστιατόρια, nightlife και après-ski απολαύσεις. Γιατί είναι αλήθεια, η γεύση πάει στα βουνά!

Απόρρητο Απόρρητο