OliveMagazine

Η αλμύρα είναι ένα τρυφερό και συνάμα τραγανό χορταράκι που το βρίσκουμε κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Τρώγεται βραστό σαν σαλάτα και μπορεί να συνδυαστεί με πολλά άλλα υλικά. Φτιάχνουμε λοιπόν το απόλυτο καλοκαιρινό πιάτο.

Το πασχαλινό τσουρέκι σε μια πιο ιδιαίτερη, αλμυρή εκδοχή που μπορεί να σερβιριστεί ως ορεκτικό στο τραπέζι της Λαμπρής. Επιλέγουμε Αλεύρι για όλες τις χρήσεις και μαγιά ΓΙΩΤΗΣ για να φουσκώσει άψογα και η ζύμη να αποκτήσει τέλεια υφή.

Ιδανικά συνοδευτικά ενός απεριτίφ, σαν σνακ για το σχολείο, αλλά και για κάθε φορά που θέλετε κάτι νόστιμο και πικάντικο! Η συνταγή είναι της κυρίας Ίζλε που ζει σε μια φάρμα έξω από το Ντίσελντορφ. Δοκιμάστε τα κι εσείς!

Απόρρητο Απόρρητο