OliveMagazine

Μαγειρεύουμε με τα υλικά της εποχής. Τα σαφρίδια σερβίρονται με φρέσκα λαχανικά από το μποστάνι και δίνουν ένα εκπληκτικά απλό και νόστιμο πιάτο που μυρίζει ελληνικό καλοκαίρι.

Μία πλούσια και θρεπτική σαλάτα, που μπορεί να σταθεί και ως γεύμα. Η βινεγκρέτ σόγιας συνδυαστικά και με τα κάσιους απογειώνουν τη γεύση της σαλάτας.

Έχουμε συνηθίσει να φτιάχνουμε ταμπουλέ με πλιγούρι. Αλλά και με ωμό κουνουπίδι μπορούμε να φτιάξουμε μία εξίσου νόστιμη εκδοχή της διάσημης σαλάτας.

Μια ωραία πρόταση για ελαφρύ γεύμα, ιδανικό και για την περίοδο της νηστείας. Τα πικάντικα καλαμαράκια Safcol δίνουν σε αυτό το πιάτο απίστευτη νοστιμιά.

Απόρρητο Απόρρητο