OliveMagazine

Οι γαρίδες κοκτέιλ σε μία πολύ διαφορετική συνταγή, σαν ζελέ σερβιρισμένο με μια φίνα κρέμα από αβοκάντο. Προσφέρεται ως ορεκτικό σε ένα επίσημο γεύμα, ενώ ταιριάζει και σε μπουφέ.

Ο nomad chef Ανδρέας Λαγός και η συνεργάτιδα του Olive Magazine Εύα Μονοχάρη (Funky Cook) ενώνουν αρώματα και μπαχαρικά με το απόλυτο καλοκαιρινό πιάτο και φέρνουν το καλοκαίρι ένα βήμα πιο κοντά μας με τις απίθανες γαρίδες σαγανάκι με τη βοήθεια της επαγωγικής εστίας Grundig GIEΙ 635410...