OliveMagazine

Μία λευκή πίτσα, με 4 διαφορετικά τυριά -Mozzarella, Σκληρό Τυρί Δανίας, Castello® Danablu και Τυρί Κρέμα Arla-, που της δίνουν ξεχωριστή γεύση. Ετοιμάζεται πολύ εύκολα και γι αυτό θα γίνει σίγουρα από τις πιο αγαπημένες σας επιλογές.

Την Κυριακή του Πάσχα στο τραπέζι πιάτα με αρνί και κατσίκι έχουν την τιμητική τους. Αν δε σουβλίσετε ή ψήσετε στα κάρβουνα, ο φούρνος είναι μια εξαιρετική εναλλακτική.

Η ρετσίνα, το ξεχωριστό αυτό ελληνικό κρασί, δεν είναι ιδανικό μόνο για να συνοδεύσετε τους μεζέδες σας αλλά και για να δώσει ωραία γεύση στο φαγητό, όπως αυτές οι κρασάτες πανσέτες.

Η γάστρα δίνει εξαιρετικά ψητά, ζουμερά και με πλούσια γεύση, όπως αυτό το κρασάτο μοσχαράκι που μπορείτε να συνοδεύσετε με πουρέ πατάτας ή πιλάφι.

Το αρνί στο φούρνο με πατάτες είναι από τα κλασικά πιάτα για το κυριακάτικο τραπέζι. Σε αυτή την συνταγή το ψήνετε με μπίρα που κάνει το φαγητό ακόμη πιο νόστιμο.

Μια ξεχωριστή και πολύ νόστιμη συνταγή με λαχανικά, που θυμίζει λίγο μπριάμ και ταιριάζει πολύ δίπλα σε ψητά κρέατα ως ένα από τα καλύτερα συνοδευτικά για BBQ. Θα τα απολαύσετε καλύτερα παρέα με ένα ποτήρι παγωμένη μπίρα.