OliveMagazine

Τα ζυμαρικά φούρνου είναι από τα πιο αγαπημένα πιάτα ενώ είναι δημοφιλής επιλογή και στο γιορτινό τραπέζι. Οι Πέννες ΟΜΙΚΡΟΝ, σωστό μαγείρεμα της σάλτσας και ελάχιστη ώρα στο φούρνο είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας τους.

Τα ζυμαρικά φούρνου είναι από τις αγαπημένες επιλογές όσων είναι λάτρεις του είδους. Ένα δεκάλεπτο στο φούρνο είναι αρκετό για να αποκτήσουν μια ελαφρώς τραγανή κρούστα ενώ η απαλή μπεσαμέλ που τα αγκαλιάζει συμπληρώνει τον πληθωρικό χαρακτήρα της συνταγής.

Τα ζυμαρικά φούρνου είναι επιλογή ιδιαίτερα αγαπητή σε μικρούς και μεγάλους που στέκεται σε παντός τύπου τραπεζώματα. Η βελούδινη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ θα δώσει σε αυτό το πιάτο πιο απαλή υφή και γεμάτη γεύση

Τα ζυμαρικά φούρνου είναι πάντα μια καλή επιλογή για το κυριακάτικο τραπέζι. Σε αυτήν την συνταγή μετατρέπετε τα λαζάνια σε κανελόνια και μπορεί η διαδικασία να είναι λίγο πιο χρονοβόρα αλλά η γεύση αυτού του πιάτου, χάρη και στην νόστιμη γέμιση από κιμά κοτόπουλου, θα σας...

Τα ζυμαρικά φούρνου δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Αυτές ταλιατέλες au gratin ταιριάζουν το ίδιο καλά σε ένα κυριακάτικο και ένα γιορτινό τραπέζι, ενθουσιάζοντας τους καλεσμένους σας με τη νόστιμη γεύση τους.