OliveMagazine

Εμπνευσμένοι από την ελληνική κουζίνα και επιρροές από την ανατολίτικη, οι μελιτζανοκεφτέδες είναι ένα υπέροχο καλοκαιρινό πιάτο που στέκεται περίφημα ως ορεκτικό αλλά και ως ελαφρύ γεύμα.

Μια παραδοσιακή συνταγή από τη Σύρο, οι φραγκοκεφτέδες, παρασκευάζονται από χοιρινό κιμά και μαραθόσπορο. Το γιαούρτι τούς προσθέτει μια νότα δροσιάς, γι' αυτό συνοδεύονται ιδανικά με κυκλαδίτικο τζατζίκι, που περιέχει και ξινοτύρι αλλά και καυτερή πιπεριά..

Μια συνταγή από το βιβλίο της Ντίνας Νικολάου «Τα καλύτερα νηστίσιμα της Ντίνας», που βραβεύτηκε ως το καλύτερο βιβλίο μεσογειακής κουζίνας για τη χώρα μας, στα Βραβεία Gourmand World Cookbook 2017.

Απόρρητο Απόρρητο