OliveMagazine

Ζουμερά και τρυφερά, αυτά τα κεφτεδάκια που συνοδεύονται από μία πλούσια σάλτσα gravy γίνονται αγαπημένο πιάτο για το καθημερινό τραπέζι και σίγουρα θα αρέσουν σε όλη την οικογένεια.

Κεφτεδάκια κοτόπουλου με σάλτσα ντομάτας και σπυρωτό ρύζι από δίπλα! Τίποτα δεν θα μείνει από το υπέροχο φαγητό που φτιάχνει ο Λάμπρος Βακιάρος. Με τα παιδιά πρώτα στο τραπέζι!

Τα κεφτεδάκια με τα ζυμαρικά ταιριάζουν πολύ, όλοι το ξέρουμε. Εδώ τα συνδυάζουμε με κοφτό μακαρονάκι και κόκκινη σάλτσα και τα μαγειρεύουμε για ευκολία σε ένα μόνο σκεύος! Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Αφράτα κεφτεδάκια με ντοματένια σάλτσα και νόστιμο χιονάτο ρύζι. Για το πιο απλό πιάτο που αγαπά όλη η οικογένεια επιλέξαμε προϊόντα ντομάτας και ρύζι ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

Τα αγαπημένα κεφτεδάκια των Σκανδιναβών έχουν απαλή, μεταξένια υφή χάρη στο γάλα που συμπεριλαμβάνεται στα υλικά τους. Εδώ τους δίνουμε μια πιο μεσογειακή γεύση.

Η Βάσω Λασκαράκη αγαπάει τη μαγειρική και πολλές φορές την έχουμε δει να ετοιμάζει διάφορα φαγητά. Πρόσφατα, μάλιστα, την είδαμε ξανά να ετοιμάζει και ένα από τα πιο αγαπητά και δημοφιλή ελληνικά φαγητά, που δεν είναι άλλο από τα κεφτεδάκια.

Ο συνδυασμός ντομάτας, σκόρδου και ξιδιού δίνει την αγαπημένη μου ντοματένια σάλτσα. Συνήθως τη σερβίρω με τηγανητές μελιτζάνες ή με πεντανόστιμα κεφτεδάκια μελιτζάνας!

Ένα φαγητό που θυμίζει τα ανέμελα καλοκαίρια μας μετά τη θάλασσα... Στο τραπέζι μάς περίμενε ψωμί αλειμμένο με σπιτικό πελτέ ενώ κατέφταναν πιάτα γεμάτα κεφτεδάκια και πατάτες που έλιωναν στο στόμα!

Απόρρητο Απόρρητο