OliveMagazine

Τα κολοκυθάκια με αβγολέμονο είναι υπέροχα και οι καλοφαγάδες τα λατρεύουν! Δοκιμάστε τα με κρέμα αβγολέμονο, όπως ακριβώς τα σερβίρουν στην αγαπημένη μου ταβέρνα!

Η «σάλτσα» αυτού του πιάτου θυμίζει κολοκυθοκεφτέδες, γι’ αυτό της ταιριάζουν τα φρέσκα μυρωδικά (δυόσμος, βασιλικός κ.ά.) και το ξύσμα λεμονιού. Προσθέστε ό,τι έχετε και σας αρέσει.

Η πιο διαιτητική εναλλακτική των ζυμαρικών είναι τα κολοκυθάκια και τα καρότα κομμένα σε πολύ λεπτές λωρίδες. Συνδυάστε τα με ένα νόστιμο dressing και σερβίρετέ τα σαν σαλάτα.

Απόρρητο Απόρρητο