OliveMagazine

Ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο με λαχανικά και μαύρα φασόλια, ιδανικό και για σνακ, αλλά και για βραδινό. Ενδείκνυται και για όσους ακολουθούν vegan διατροφή.

Τα φρέσκα κολοκυθάκια μαρινάρονται, ψήνονται στον φούρνο και σερβίρονται πάνω σε κρέμα φέτας, πασπαλισμένα με φιστίκια Αιγίνης. Ένας πρωτότυπος γευστικός συνδυασμός για ένα πιάτο που ταιριάζει πολύ και με τους καλοκαιρινούς μεζέδες.

Μια αρωματική φριτάτα με κολοκυθάκια και φέτα. Το τραγανό μπέικον προσθέτει νοστιμιά. Ιδανικό πιάτο για το κυριακάτικο brunch ή ένα ελαφρύ καθημερινό γεύμα.

Αρωματική τάρτα που γίνεται το τέλειο πρώτο πιάτο για τα καλοκαιρινά τραπέζια. Το μυστικό της νοστιμιάς της βρίσκεται στη βουτυράτη, τριφτή ζύμη, που φτιάχνουμε με Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ.

Τα κολοκυθάκια με αβγολέμονο είναι υπέροχα και οι καλοφαγάδες τα λατρεύουν! Δοκιμάστε τα με κρέμα αβγολέμονο, όπως ακριβώς τα σερβίρουν στην αγαπημένη μου ταβέρνα!

Απόρρητο Απόρρητο