Το γουρουνάκι γάλακτος στη γάστρα είναι όνειρο. Οι πατάτες, τα κυδώνια και οι βινεγκρέτ συνθέτουν ένα γκουρμπέ πιάτο, ιδανικό και για τις γιορτινό μενού.
Το γουρουνάκι γάλακτος στη γάστρα είναι όνειρο. Οι πατάτες, τα κυδώνια και οι βινεγκρέτ συνθέτουν ένα γκουρμπέ πιάτο, ιδανικό και για τις γιορτινό μενού.
Τα κυδώνια και η αρμπαρόριζα «μεταμορφώνουν» το μοσχαράκι σε ένα γκουρμέ πιάτο. Το ιδιαίτερο σε αυτήν την συνταγή δεν είναι μόνο η νοστιμιά του, αλλά και ο αρωματικός του χαρακτήρας.
Τα φθινοπωρινά κυδώνια και ρόδια μετατρέπονται σε λαχταριστές τάρτες, που κλείνουν με τον πιο γλυκό τρόπο τα γιορτινά τραπέζια.
Μια μακαρονάδα φουλ του καλοκαιριού μιας και το καλοκαιρινό τραπέζι αγαπά πολύ τα καλά της θάλασσας.
Η γαλοπούλα συνδυάζεται αρμονικά με ένα φίνο πουρέ πράσου, κυδώνια και δαμάσκηνα δημιουργώντας ένα νόστιμο και ευφάνταστο πιάτο.
Όταν τα κυδώνια είναι στην εποχή τους τα κάνουμε ένα ωραίο γλυκό του κουταλιού.
Ανάλαφρο επιδόρπιο που μπορείτε να ετοιμάσετε και για ένα επίσημο κάλεσμα.
Η απόλυτη συνταγή για τη γεμιστή γαλοπούλα των Χριστουγέννων.
Ποιος είπε ότι μόνο η γαλοπούλα συνοδεύεται από γέμιση τα Χριστούγεννα; Και ένα γλασαρισμένο μπούτι χοιρινού είναι εξίσου ταιριαστό στο γιορτινό τραπέζι.
Το κυδωνάτο μοσχαράκι σε άπω-ανατολίτικη απόδοση, από συνταγή του σεφ Δημήτρη Μπληζιώτη.