OliveMagazine

Το γουρουνάκι γάλακτος στη γάστρα είναι όνειρο. Οι πατάτες, τα κυδώνια και οι βινεγκρέτ συνθέτουν ένα γκουρμπέ πιάτο, ιδανικό και για τις γιορτινό μενού.

Τα κυδώνια και η αρμπαρόριζα «μεταμορφώνουν» το μοσχαράκι σε ένα γκουρμέ πιάτο. Το ιδιαίτερο σε αυτήν την συνταγή δεν είναι μόνο η νοστιμιά του, αλλά και ο αρωματικός του χαρακτήρας.

Ποιος είπε ότι μόνο η γαλοπούλα συνοδεύεται από γέμιση τα Χριστούγεννα; Και ένα γλασαρισμένο μπούτι χοιρινού είναι εξίσου ταιριαστό στο γιορτινό τραπέζι.

Απόρρητο Απόρρητο