Εύκολο και δροσερό trifle με άρωμα λάιμ και Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, που κερδίζει τις εντυπώσεις.
Εύκολο και δροσερό trifle με άρωμα λάιμ και Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ, που κερδίζει τις εντυπώσεις.
Για τα καλοκαιρινά πάρτι και τα επίσημα καλέσματα, αυτή η δροσερή τούρτα με ΓΙΩΤΗΣ Crème είναι η ιδανική επιλογή!
Οι ανοιξιάτικες φράουλες σε μια ωραία δροσερή σαλάτα που τρώγεται ευχάριστα και ως ελαφρύ γεύμα.
Τα ψάρια ψήνονται υπέροχα σε πακέτα λαδόκολλας με τη σάρκα τους να διατηρείται τρυφερή με το χυμό λεμονιού και λάιμ ενώ το κρεμμύδι με το σκόρδο τους δίνουν πιο έντονο αρωματικό χαρακτήρα.
Τα οστρακοειδή είναι πρώτης τάξεως μεζές που κάνει άριστη παρέα σε ένα ποτηράκι ούζο ή τσίπουρο. Εδώ τα συνοδεύουμε με μια ωραία βινεγκρέτ.
Δίνουμε εξωτική γεύση στη τσιπούρα, φτιάχνοντας ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο για κάθε μέρα. Μην σας ανησυχεί η καυτερή γεύση της σάλτσας κόκκινης πιπεριάς, αφού την εξισορροπούν ο κόλιανδρος και το λάιμ.
Αυτή η σαλτσούλα απογειώνει τον χοιρινό λαιμό, δημιουργώντας ένα πιάτο που δύσκολα μπορεί κανείς να αντισταθεί.
Η εξωτική μαρινάδα με τζίντζερ και λάιμ δίνει υπέροχη γεύση στα ψητά ψάρια. Μπορείτε να τα συνοδέψετε με μια πράσινη σαλάτα αν και η σαλάτα με πλιγούρι θα κάνει αυτό το πιάτο ακόμη πιο χορταστικό.
Αγαπημένο πιάτο της ασιατικής κουζίνας, που ετοιμάζετε στο πι και φι και εξαφανίζεται από το πιάτα ακόμη πιο γρήγορα. Θα το ετοιμάσετε με κοτόπουλο Νιτσιάκος και θα ενθουσιάσετε τους αγαπημένους σας.