OliveMagazine

Εκμεταλλευόμαστε τα λαχανικά τής εποχής και φτιάχνουμε ένα πεντανόστιμο, θρεπτικό και άκρως ανοιξιάτικο μπριάμ. Το συνδυάζουμε με ψαράκι, το οποίο απογειώνεται με το πιο γευστικό λαδολέμονο που έχετε φτιάξει ποτέ.

Ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο και τραγανό μπέικον, ο συνδυασμός που μαγεύει! Για περισσότερη νοστιμιά περιχύνετε το φιλέτο με λαδολέμονο και συνοδεύετε με καροτάκια μαγειρεμένα με τη μαροκινή συνταγή.

Τα μπιφτέκια που συνδυάζονται το ίδιο ευχάριστα με σαλάτα, αλλά και πατάτες τηγανιτές ή φούρνου και γίνονται λαχταριστά burgers, έχουν πολλούς οπαδούς. Γι αυτό μία βασική συνταγή για ζουμερά μπιφτεκάκια είναι απαραίτητη.

Τρυφερά φιλέτα κοτόπουλου με μια ωραία γέμιση από ζαμπόν και φιστίκια Αιγίνης που στο τέλος περιχύνονται με αρωματικό λαδολέμονο. Συνοδεύονται τέλεια από άσπρο κριθαράκι ή χιονάτο ρύζι.

Ένα κυρίως πιάτο με βάση το ψάρι που επιλέγει το σολομό και μια 3λογία πιπεριών για να τον ντύσει με πιπεράτη κρούστα και να τον ψήσει κάτω από αυτή. Σερβίρεται με λαδολέμονο και συνοδεύεται με σαλάτα της επιλογής σας.

Απόρρητο Απόρρητο