OliveMagazine

Μπελαλίδικο φαγητό όπως θα έλεγαν οι παλιές αλλά ο Λάμπρος Βακιάρος το κάνει παιχνιδάκι σερβίροντας τους λαχανοντολμάδες του με μια αρωματική κρέμα λεμονιού χάρμα ομορφιά! Και η πάπρικα από πάνω δίνει χρώμα και χάρη!

Γλυκό και διαίτης δεν υπάρχει. Μπορείτε, όμως να αποφύγετε τις λιπαρές κρέμες και να προτιμήσετε ένα φρέσκο, μαλακό τυρί, όπως ο ανθότυρος, που έχει λιγότερα λιπαρά. Εδώ συνδυάζεται αρμονικά με λεμόνι και φράουλες.

Απόρρητο Απόρρητο