OliveMagazine

Ένα απίστευτα λαχταριστό, δροσερό γλύκισμα που φτιάχνετε εύκολα με Φυτική Κρέμα ΓΙΩΤΗΣ και στην “καρδιά” του κρύβει νόστιμες εκπλήξεις, όπως μαρεγκάκια, αμύγδαλα και βατόμουρα.

Μια πολύ νόστιμη τάρτα με έντονη την παρουσία του λεμονιού, από τη βάση μέχρι και τη γέμιση. Η μαστιχωτή μαρέγκα της επικάλυψης είναι σημαντική όχι όμως απαραίτητη, γι' αυτό αν θέλετε μπορείτε να την παραλείψετε.

Κλασικό βρετανικό επιδόρπιο με βάση τη γαλλική μαρέγκα και φρούτα, συνήθως φράουλες ή βατόμουρα. Η κλασική εκδοχή φτιάχνεται με μαρέγκα, φράουλες και σαντιγί, ωστόσο οι φράουλες μπορούν να αντικατασταθούν από άλλα φρούτα εποχής.

Από τα πιο αγαπημένα γλυκά η πάβλοβα είναι πάντα ένα ευπρόσδεκτο επιδόρπιο. Θα ετοιμάσετε τη μαρέγκα με Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και θα την κάνετε ακόμη πιο λαχταριστή με Garni ΓΙΩΤΗΣ και φρούτα του δάσους.

Απόρρητο Απόρρητο