OliveMagazine

Μοσχοβολιστά χριστουγεννιάτικα μπισκότα που φτιάχνουμε χρησιμοποιώντας Σιρόπι Αγαύης Sunny Via αντί για ζάχαρη. Θα σάς αρέσουν τόσο που θα θέλετε να τα φτιάχνετε όλο το χρόνο!

Τα μελομακάρονα δεν λείπουν ποτέ από το σπίτι τα Χριστούγεννα. Αφράτα και λαχταριστά, φτιάχνονται με Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και γίνονται και εξαιρετικά δώρα για τα γιορτινά καλέσματα.

Ψάχνετε τι θα κάνετε με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες που περίσσεψαν από τα Χριστούγεννα; Σας έχουμε την τέλεια λύση, για ένα πραγματικά εντυπωσιακό και άκρως γιορτινό cheesecake.

Φτιάχνω κάθε χρόνο τη συνταγή της μαμάς μου για μελομακάρονα και νομίζω ότι έχουν επιτυχία γιατί είναι πολύ αρωματικά. Το μυστικό εδώ είναι ότι τα μελομακάρονα μελώνουν πιο καλά σε κρύο σιρόπι και δεν σπάνε.

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο γλυκό είναι τόσο αγαπητό που άνετα θα μπορούσε να μάς γλυκαίνει όλο το χρόνο. Τα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ και το σωστό σιρόπιασμα είναι οι μικρές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στο αποτέλεσμα.

Απόρρητο Απόρρητο