OliveMagazine

Έχετε όρεξη για ένα γλυκό; Τότε αυτή η μηλόπιτα είναι ό,τι πρέπει. Συνδυάζει το μήλο, με τα αμύγδαλα και το μέλι, σε έναν γευστικό αλλά και θρεπτικό επιδόρπιο, ό,τι πρέπει και για σνακ για τα παιδιά.

Αν έχετε όρεξη για γλυκό, τότε μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα φρούτα που λογικά θα έχετε πρόχειρα στο σπίτι αυτό το διάστημα, τα μήλα! Σας προτείνουμε μια διαφορετική μηλόπιτα, όχι με ζύμη αλλά με φύλλο κρούστας.

Μια εύκολη μηλόπιτα με ωραία τριφτή ζύμη που ταιριάζει υπέροχα με ζεστά ροφήματα. Μόλις κρυώσει, πασπαλίστε την με λίγη κανέλα και συνοδέψτε την ιδανικά με σάλτσα καραμέλας.

Η βρώμη είναι μια υγιεινή επιλογή για πρωινό, που μπορείτε να ετοιμάσετε αποβραδίς. Εδώ προσθέτουμε μήλα, κανέλα και μοσχοκάρυδο για τέλεια γεύση σαν μηλόπιτα και superfoods για πιο θρεπτικό αποτέλεσμα.

Μία από τις πιο απλές και την ίδια στιγμή ασύγκριτα λαχταριστές μηλόπιτες που έχετε δοκιμάσει. Το μυστικό της νοστιμιάς της κρύβεται στη ζύμη, που ετοιμάζεται με Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις και Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ.

Απόρρητο Απόρρητο