OliveMagazine

Ο εθνικός μας μουσακάς, το πιο αναγνωρίσιμο ίσως πιάτο της ελληνικής κουζίνας, σε μια νέα συνταγή με πουρέ καπνιστής μελιτζάνας που απογειώνει τη γεύση του. Ένα πιάτο που θα λατρέψουμε ξανά!

Σε αυτή την παραδοσιακή συνταγή της Συρίας όλα τα λαχανικά τηγανίζονται. Εσείς, για να τα κάνετε ελαφρύτερα, μπορείτε να τα αλείψετε με λαδάκι και να τα ψήσετε στο φούρνο.

Εναλλακτικός μουσακάς, με πουρέ μελιτζάνας και γιαούρτι αντί για μπεσαμέλ. Σερβίρετε σε ποτήρι και προσφέρετε ως πρώτο πιάτο σε κυριακάτικα και γιορτινά τραπέζια.

Απόρρητο Απόρρητο