OliveMagazine

Το μπιάνκο (λεμονάτο ψάρι) είναι ένα λιτό αλλά μοναδικό φαγητό της Κέρκυρας! Μπορεί να έχει ελάχιστα υλικά αλλά υπόσχεται την πιο νόστιμη, μελωμένη γεύση. Δείτε πώς να ξαρμυρίσετε τον υγράλατο μπακαλιάρο ΕΔΩ.

Μία ξεχωριστή συνταγή για μπακαλιάρο φούρνου, με εξωτικά αρώματα. Τρώγεται και ζεστός και κρύος, συνοδεία πράσινης σαλάτας και με μερικά ποτήρια παγωμένο ρούμι! Δείτε πώς θα ξαρμυρίσετε τον παστό μπακαλιάρο ΕΔΩ.

Μία πρωτότυπη συνταγή για μπακαλιάρο, σαν fish n chips σε πίτα, από τον Διονύσιο Λέκκα, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές και έτσι αποτέλεσε μία από τις τρεις συνταγές που διακρίθηκαν στην κατηγορία Snack & Street Food, του μεγάλου διαγωνισμού μαγειρικής Cook...Eat...Love...Share & Win.

Αυτό το πεντανόστιμο πορτογαλικό πιάτο για μπακαλιάρο αποτελεί το καλύτερο κυρίως για το οικογενειακό τραπέζι και είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Δείτε πώς να ξαρμυρίσετε τον υγράλατο μπακαλιάρο ΕΔΩ.