OliveMagazine

Ο μπακαλιάρος μαγειρεύεται εξαιρετικά και με διάφορους τρόπους όχι μόνο στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου αλλά όλο το χρόνο. Ο πουρές αρακά του ταιριάζει εξαιρετικά.

Το μπιάνκο (λεμονάτο ψάρι) είναι ένα λιτό αλλά μοναδικό φαγητό της Κέρκυρας! Μπορεί να έχει ελάχιστα υλικά αλλά υπόσχεται την πιο νόστιμη, μελωμένη γεύση. Δείτε πώς να ξαρμυρίσετε τον υγράλατο μπακαλιάρο ΕΔΩ.

Μία ξεχωριστή συνταγή για μπακαλιάρο φούρνου, με εξωτικά αρώματα. Τρώγεται και ζεστός και κρύος, συνοδεία πράσινης σαλάτας και με μερικά ποτήρια παγωμένο ρούμι! Δείτε πώς θα ξαρμυρίσετε τον παστό μπακαλιάρο ΕΔΩ.