OliveMagazine

Ζουμερά μπιφτέκια με τυρένια γέμιση που ψήνονται στη σχάρα και γίνονται η καλύτερη επιλογή για υπαίθρια ψησίματα. Συνοδεύονται ιδανικά από ψητές πατάτες και σπιτική κέτσαπ.

Ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσετε τους γίγαντες και μία πολύ έξυπνη λύση για να φάνε όσπρια και λαχανικά και τα παιδιά. Μπορείτε να σερβίρετε τα μπιφτέκια με ρύζι ή τηγανητές πατάτες ή να φτιάξετε μαζί τους χορτοφαγικά σάντουιτς και μπέργκερ.

Μπιφτέκια και ζυμαρικά, ο συνδυασμός που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους στο οικογενειακό τραπέζι. Για πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα, γαρνίρετε τα μπιφτέκια σας με καραμελωμένα κρεμμύδια και χυλοπίτες βρασμένες μέσα στη σάλτσα ντομάτας. Ένα πραγματικά νόστιμο και ολοκληρωμένο κυρίως πιάτο.

Το περίφημο πιάτο με μπιφτέκια και τηγανητά αβγά, που ήταν πολύ της μόδας τις δεκαετίες '50, '60 και '70 και θεωρείται από τα κλασικά πιάτα της αστικής αθηναϊκής κουζίνας, βρίσκουν και σήμερα μία θέση στο τραπέζι μας και ενθουσιάζουν με τη γεύση τους μικρούς...