OliveMagazine

Ο παραδοσιακός ντάκος της Κρήτης σε μία πολύ αρωματική εκδοχή, με βασιλικό, δυόσμο, θυμάρι και λουίζα. Συνοδεύει εξαιρετικά ρακή και κρασί και σερβίρεται ως πρώτο πιάτο σε καλοκαιρινά τραπέζια.

Υγιεινός, γρήγορος στην προετοιμασία του, νόστιμος και χορταστικός, ο κρητικός ντάκος χωράει πάνω του όλη τη μαγειρική φαντασία που θα τον μεταμορφώσει σε ένα γρήγορο, πλήρες γεύμα.

Κάτι μεταξύ σαλάτας, ορεκτικού και κολατσιού είναι αυτό το θαυμάσιο προσφάι της κρητικής κουζίνας. Η ποσότητα των υλικών που σας δίνω είναι για 1 ωραίο και μεγάλο ντάκο. Πόσους θα φτιάξετε εσείς εξαρτάται...