OliveMagazine

Ένα χορταστικό σνακ που είναι και εξαιρετικό για brunch αν είστε λάτρεις του είδους. Το ποσαρισμένο αβγό μπορεί άνετα να αντικατασταθεί από βραστό.

Αρχικά ήμουν οπαδός της χωριάτικης και μάλιστα φτιαγμένης με προσοχή και πληθώρα υλικών. Μετά άρχισε να μου αρέσει λίγο πιο αφαιρετική, έβγαλα το αγγούρι, μετά την πιπεριά μετά τη φέτα. Στο τέλος έμειναν μόνο η ντομάτα και το κρεμμύδι. Τα μυρωδικά όμως, τα ήθελα πάντα...

Μια ντοματοσαλάτα μπορεί να μεταμορφωθεί σε πλήρες γεύμα. Το ξεχωριστό καλύμνιο μιρμιζέλι είναι μία από τις πιο πλούσιες σαλάτες της νησιώτικης παράδοσης που αξίζει να δοκιμάσετε.

Μια πίτα που δεν χρειάζεται φύλλο γι' αυτό και θα την φτιάξετε γρήγορα κι εύκολα για να τη σερβίρετε σαν πρώτο πιάτο ή σαν ελαφρύ μεσημεριανό μαζί με μια ντοματοσαλάτα. Τα ταπεράκια της ταιριάζουν πολύ γι' αυτό πάρτε μαζί σας και δυο κομμάτια στο γραφείο.

Απόρρητο Απόρρητο