Αυτή η τραγανή πανσέτα με ψητά λαχανικά γίνεται το πιο νόστιμο πιάτο για το κυριακάτικο τραπέζι!
Αυτή η τραγανή πανσέτα με ψητά λαχανικά γίνεται το πιο νόστιμο πιάτο για το κυριακάτικο τραπέζι!
Μία υπέροχη και ταυτόχρονα οικονομική πρόταση για το κυριακάτικο τραπέζι. Η νοστιμιά του κρύβεται στην πάστα σκόρδου-κρεμμυδιού που θα αλείψετε εσωτερικά.
Μπορεί να μαγειρευτεί με χίλιους – δυο τρόπους και λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε λίπος, γίνεται απίστευτα νόστιμη σιγομαγειρεμένη στο φούρνο ή τη γάστρα.
Πρώτης τάξεως τσιπουρομεζές αλλά ταιριάζει υπέροχα σε σαλάτες και τηγανητά αβγά.
Δημοφιλές αποκριάτικο φαγητό στη Ζάκυνθο η κοιλίτσα του χοίρου με πατατούλες στον φούρνο! Στην παραδοσιακή επτανησιακή συνταγή πρόσθεσαμε νόστιμη σάλτσα από χυμό πορτοκαλιού.
Το πιο νόστιμο και τραγανό ορεκτικό για το οικογενειακό τραπέζι, που τρώγεται και κρύο ως σνακ την επόμενη μέρα.
Οι πανσέτες γλασάρονται με πετιμέζι και σερβίρονται με ωραία καραμελωμένα κρεμμύδια και βελούδινο πουρέ φασολιών.
Μια συνταγή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του κυριακάτικου και του γιορτινού τραπεζιού.
Ο απόλυτος μεζές με μανιτάρια και πανσέτα, για το κρασί και το τσίπουρο, που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα και θα αγαπήσει όλη η παρέα.
Το γνωστό ως "Pollo in porchetta", είναι από τα αγαπημένα πιάτα της Τοσκάνης και είναι πραγματικά το κάτι άλλο! Το μυστικό της ξεχωριστής του γεύσης είναι η γέμισή του με μυρωδικά και πανσέτα που διαχέουν στο πουλερικό κατά το ψήσιμο όλα τους τα αρώματα με αποτέλεσμα...