OliveMagazine

Το αγαπημένο της παιδικής μας ηλικίας και απ' τα χεράκια της μαμάς μας, ρυζόγαλο, με αρώματα πορτοκαλιού. Κάθε κουταλιά και ανάμνηση! Σας δίνουμε μια υπέροχη συνταγή του ΜasterChef Λάμπρου Βακιάρου!

Το αγαπημένο κέικ των ημερών έχει γεύση και άρωμα πορτοκαλιού από τον πουρέ ολόκληρων βρασμένων πορτοκαλιών. Σε συνδυασμό με τα αλεσμένα αμύγδαλα γίνεται… ακαταμάχητο!

Το παραδοσιακό γλυκό της πρώτης μέρας της χρονιάς πασπαλισμένο με αμύγδαλα και αρωματισμένο με πορτοκάλι. Η σοκολάτα στο γλάσο πορτοκαλιού είναι η απόλυτη γλυκιά πινελιά. Για εγγυημένο αποτέλεσμα επιλέγουμε προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.

Ένα εύκολο κοτόπουλο στη λαδόκολλα που γίνεται λουκούμι από το μέλι, το πορτοκάλι και το μοσχολέμονο. Γρήγορο και αρωματικό για όλη την οικογένεια. Με ένα ωραίο πουρέ ή σπυρωτό ρύζι από δίπλα γίνεται αρχοντικό γεύμα!

Απόρρητο Απόρρητο