Μια εναλλακτική τηγανιά με πράσο, στήθος κοτόπουλου και μπέικον, που η γεύση της μένει «χαραγμένη».
Μια εναλλακτική τηγανιά με πράσο, στήθος κοτόπουλου και μπέικον, που η γεύση της μένει «χαραγμένη».
Ένας πρώτης τάξεως μεζές για να συνοδέψετε τη μπίρα σας.
Ένα συνοδευτικό που θα ταιριάξει τέλεια με τα ψητά κρεατικά του κυριακάτικου ή του γιορτινού σας τραπεζιού.
Ένας εύκολος, γρήγορος και πάνω από όλα πολύ νόστιμος μεζές με χωριάτικο λουκάνικο και πατάτες, που συνοδεύει εξαιρετικά μπίρα αλλά και κρασί.
Έχω δοκιμάσει δεκάδες τηγανιές στη ζωή μου, καθεμιά με διαφορετική γευστική άποψη. Η συγκεκριμένη προέκυψε σε ένα χωριό λίγο έξω από τη Γουμένισσα από τον έμπειρο ιδιοκτήτη ενός καφενείου, ο οποίος ζητούσε ευκαιρία για μια καλή... τσιπουροκατάνυξη.
10 συνταγές που θα ταιριάξετε με αποστάγματα όπως ούζο, ένα καλό παλαιωμένο τσίπουρο ή μια παγωμένη μπίρα.
Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :
Αυτή την Κυριακή το Οlive Οκτωβρίου είναι στο ΘΕΜΑ! Το Olive που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ φιλοξενεί ένα πλούσιο αφιέρωμα στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, τους μεζέδες και τα εμβληματικά πιάτα της! Ελάτε λοιπόν να μπούμε μαζί στην κουζίνα της πόλης µε συνταγές από την καρδιά της Μακεδονίας,...