OliveMagazine

Βρίσκω το ραβανί καρύδας πολύ μαμαδίστικο γλυκό, γιατί κι η δική μου μαμά μάς το έφτιαχνε πολύ συχνά όταν ήμασταν παιδιά. Εδώ του πρόσθεσα ροζουλί κρέμα σαντιγί που αρωμάτισα με τριαντάφυλλο και φράουλες.

Φτιάχνουμε ένα από τα πιο αγαπημένα σιροπιαστά γλυκά με Σιμιγδάλι Χονδρό ΜELISSA, το αρωματίζουμε με λεμόνι και το απολαμβάνουμε σερβίροντας με μια μπάλα παγωτό. Τέλεια!

Ναι λοιπόν, το διάσημο και για την μεγάλη ποσότητα αβγών του ραβανί, μπορεί να γίνει και χωρίς αβγά, παραμένοντας όμως γευστικότατο. Αφήστε που γίνεται και πιο ελαφρύ!