OliveMagazine

Λέγεται ότι η Σαρλότ δημιουργήθηκε πριν από τέσσερις σχεδόν αιώνες προς τιμήν της βασίλισσας Σαρλότ-Σοφίας, γιαγιάς της βασίλισσας Βικτορίας της Αγγλίας. Τούτο το γλυκό είναι υπέροχο! Ας το απολαύσουμε, σε μια σοκολατένια εκδοχή.

Μια δροσερή βελούδινη τούρτα που θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα με Άνθος Αραβοσίτου, Κρέμα Ζαχαροπλαστικής και Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ και θα σας κερδίσει με την υπέροχη γεύση φράουλας.

Μια δροσερή, βελούδινη σαρλότ με αρώματα καφέ και κακάο που δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου. Φωτογραφία – Food Styling: Αντωνία Κατή Σημείωση: Στην αγορά υπάρχουν φόρμες για σαρλότ, με τοιχώματα καμπυλωτά (όπως και στις κλασικές μεγαλύτερες φόρμες) για να προσαρμόσετε τα μπισκότα σαβαγιάρ. Αν δεν έχετε, μπορείτε να φτιάξετε τη...

Απόρρητο Απόρρητο