Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΜΕΝΟΥ
Η συνταγή της ημέρας. Πίτσα cacio e pepe. Το μενού της εβδομάδας (20 έως 26/3)
ΣΥΝΤΑΓΗ
Παέγια με θαλασσινά και ελληνικά αρώματα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Παραδοσιακός μπακαλιάρος σκορδαλιά σε 5 στέκια της Αθήνας
ΣΥΝΤΑΓΗ
Γαρίδες «παστιτσάδα»
ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Στο νέο τεύχος του Olive, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ!
#TAGS
ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ
25Η ΜΑΡΤΙΟΥ
ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ
ΑΝΟΙΞΗ
Food Culture
Στο νέο τεύχος του Olive, που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ!
Τι θα φάμε σήμερα;
25'
Ψητά παντζάρια με πετιμέζι, δενδρολίβανο και εσπεριδοειδή
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
1:20'
Μουσακάς νηστίσιμος με πατάτες
ΓΙΑ VEGANS
60'
Σαλάτα με φακές, χουρμάδες και άνηθο
LIGHT
1:30'
Κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
10'
Πόριτζ μόκας
ΠΡΩΙΝΟ – BRUNCH
15'
Smoothie πορτοκάλι – καρότο
ΛΙΚΕΡ & ΡΟΦΗΜΑΤΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστεία
Νηστεία: 4 τρόποι να αντικαταστήσετε το βούτυρο στα γλυκά
Τα νόστιμα της Σαρακοστής: τα μεζεδάκια, τα κυρίως και τα επιδόρπια
Πικάντικες φακές με γαρίδες και πιπεριές
Θράψαλο κεμπάπ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλές
Πώς πλένουμε σωστά τα μανιτάρια
Μαραθόριζα: 6 τρόποι για να την εντάξετε στις συνταγές σας
Ηλεκτρικός VS Ηλιακός θερμοσίφωνας: Τα υπέρ και τα κατά των δύο συσκευών
Φούρνος μικροκυμάτων: Ποια είναι τα κατάλληλα τάπερ για να ζεστάνουμε το φαγητό μας;
Πώς να καθαρίσετε αποτελεσματικά τον κάδο της φριτέζας αέρος
7 τρόποι για να εξοικονομήσετε χρόνο στην κουζίνα σας
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βιντεο
Banana bread, από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Το απόλυτο κέικ μπανάνας με την πλούσια γεύση που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους.
ΟΛΑ ΤΑ Βιντεο
Cucina Caruso
Σπαράγγια: Ο Δ. Παπαζυμούρης μάς προτείνει πώς να τα μαγειρέψουμε (+συνταγές)
Αγκινάρα: Ο Δ. Παπαζυμούρης μάς αναλύει τα μυστικά της στην κουζίνα (+συνταγές)
Μύδια: Ο Δ. Παπαζυμούρης μάς μιλά για το καθάρισμα και το μαγείρεμά τους (+συνταγές)
Έρευνες & Προϊόντα
12 ιδιαίτερα προϊόντα με αποξηραμένα σύκα: συκολατάκια, σαλάμι με καπνιστή πάπρικα, συκοκάρυδο και παστελαριά
Έρευνα του olivemagazine.gr: Τι κρύβεται μέσα στη μαύρη σοκολάτα;
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο: ο ελληνικός χρυσός σε 12 premium design εκδοχές
Εμπειρίες
ΜΑΓΑΖΙΑ
Ένα εργαστήριο που φτιάχνει παραδοσιακές πίτες στην Αθήνα
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & BARS
Zúzuto Ramen: Ανακαλύπτοντας το αυθεντικό ιαπωνικό comfort στην Αθήνα
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τα πιο λαχταριστά κοκ σε 7 ζαχαροπλαστεία της Αθήνας
ΑΦΙΞΕΙΣ
Enkelt: Η νέα all-day «σπιτική αυλή» του Χαλανδρίου
Green
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Θρεπτικό πρωινό με ρύζι και κανέλα
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ
To smoothie με χουρμάδες που θα σας δώσει ενέργεια όλη μέρα
VEGAN LIFE
Εύκολο vegan σνακ με ρόκα και αβοκάντο
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Green
Θρεπτικό πρωινό με ρύζι και κανέλα
To smoothie με χουρμάδες που θα σας δώσει ενέργεια όλη μέρα
Εύκολο vegan σνακ με ρόκα και αβοκάντο
Θέματα
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Τα 8 superfoods που είναι ιδανικά για να ξεκινήσει σωστά η μέρα σας
ΘΕΜΑΤΑ
Αυγοτάραχα, χαβιάρια και αυγά θαλασσινά: Τα εκλεκτότερα εδέσματα ανά τους αιώνες
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Το καλό φαγητό είναι μια πράξη αγάπης
ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο 25/3 μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!
Μαγειρεύουμε με ρύζι
Noodles ρυζιού με γαρίδες και γλυκόξινη σάλτσα
Τηγανητό ρύζι με μανιτάρια και κάρυ
Κοτόπουλο με ρύζι στον φούρνο
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μαγειρεύουμε με ρύζι
Noodles ρυζιού με γαρίδες και γλυκόξινη σάλτσα
Τηγανητό ρύζι με μανιτάρια και κάρυ
Κοτόπουλο με ρύζι στον φούρνο
Γκάλοπ
VIBER POLL
Τηγανητό ή μαγειρευτό; Πώς προτιμούν τον μπακαλιάρο τους οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr
VIBER POLL
Σιμιγδαλένιο ή χαλβά του μπακάλη προτιμούν οι αναγνώστες του olivemagazine.gr;
VIBER POLL
Μιλφέιγ ή προφιτερόλ; τι προτιμούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr;
Απόψεις
ΝΑΝΑ ΔΑΡΕΙΩΤΗ
Μην πυροβολείτε τον πιανίστα
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
«Γυναίκες και άνδρες είμαστε ίσοι μέσα κι έξω από την κουζίνα»
ΘΑΛΕΙΑ ΤΣΙΧΛΑΚΗ
Γιατί δεν σερβίρουν τηγανητές πατάτες τα «καλά» εστιατόρια; Η Θάλεια Τσιχλάκη απαντά.
Κρασί & Ποτό
12 μονοποικιλιακά κρασιά που κοστίζουν κάτω από €12
Πώς να φτιάξετε 5 κλασικά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ
Τα ροζέ της Άνοιξης: 10 ελληνικές ετικέτες που κοστίζουν κάτω από €10
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κρασί & Ποτό
12 μονοποικιλιακά κρασιά που κοστίζουν κάτω από €12
Πώς να φτιάξετε 5 κλασικά κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ
Τα ροζέ της Άνοιξης: 10 ελληνικές ετικέτες που κοστίζουν κάτω από €10
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα φάμε σήμερα;
25'
Ψητά παντζάρια με πετιμέζι, δενδρολίβανο και εσπεριδοειδή
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
1:20'
Μουσακάς νηστίσιμος με πατάτες
ΓΙΑ VEGANS
60'
Σαλάτα με φακές, χουρμάδες και άνηθο
LIGHT
1:30'
Κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
10'
Πόριτζ μόκας
ΠΡΩΙΝΟ – BRUNCH
15'
Smoothie πορτοκάλι – καρότο
ΛΙΚΕΡ & ΡΟΦΗΜΑΤΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τι θα φάμε σήμερα Διαφήμιση
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
25
Πατατοσαλάτα με λαδολέμονο μαϊντανού
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
VIDEOS
Banana bread, από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ