OliveMagazine

Τα αγαπημένα μας σουτζουκάκια εδώ φτιάχνονται με 2 κιμάδες και σερβίρονται με πικάντικη κρασάτη σάλτσα. Αυτό το πιάτο το αγαπάει το κυριακάτικο τραπέζι.

Τα επικά σουτζουκάκια είναι από τα καλύτερα πιάτα που θα βρούμε στο μενού μιας ταβέρνας και, φυσικά, το συνοδευτικό του δεν μπορεί να είναι άλλο από ένα ολόλευκο και βουτυράτο πιλάφι!

Η ελαφριά τεχνική στο ψήσιμο και η ακόμη πιο ελαφριά σάλτσα ντομάτας δίνουν μια ντελικάτη, αλλά ενδιαφέρουσα γεύση στο παραδοσιακό και πλούσιο αυτό πιάτο.