OliveMagazine

Η ελαφριά τεχνική στο ψήσιμο και η ακόμη πιο ελαφριά σάλτσα ντομάτας δίνουν μια ντελικάτη, αλλά ενδιαφέρουσα γεύση στο παραδοσιακό και πλούσιο αυτό πιάτο.

Μοναδικοί ρεβιθοκεφτέδες ζυμωμένοι σε κυλινδρικό σχήμα σαν σουτζουκάκια, αφράτοι και αρωματικοί με το καβουρδισμένο κουκουνάρι να σκάει που και που στο δόντι κάνοντας τη διαφορά. Συνοδέψτε τους με μια πικάντικη σάλτσα ντομάτας που τους ταιριάζει πολύ.

Τα σουτζουκάκια είναι από τις πιο αγαπημένες μαμαδίστικες συνταγές, που όλοι αγαπούν. H αυθεντική σμυρναίικη συνταγή θέλει στη σάλτσα και μερικές πράσινες ελιές για ακόμη περισσότερη νοστιμιά.