OliveMagazine

Για μεγαλύτερη ευκολία επιλέγουμε έτοιμα μπιφτέκια μπέργκερ από τα καταστήματα Εuromarket τα οποία εμπιστευόμαστε για την άριστη ποιότητα, τη μεγάλη ποικιλία και τις εξαιρετικές τιμές τους.

Το αγαπημένο κρέας φοράει τα καλά του και σερβίρεται από στρογγανόφ, μπουργκινιόν και Ουέλινγκτον μέχρι οσομπούκο μιλανέζε και ροστμπίφ.

Το ψάρι στη σχάρα είναι από τις σίγουρες επιλογές σε ένα ταβερνάκι όμως μπορείτε αν θέλετε να το ετοιμάσετε και στο σπίτι για να το απολαύσετε με καλό κρασί και όμορφη παρέα.

Το BBQ είναι από τις αγαπημένες μας συνήθειες το καλοκαίρι. Πέρα από κρέας, ψάρι και λαχανικά όμως, βάζουμε στη σχάρα και φρούτα.

Τα ψητά λαχανικά στη σχάρα είναι από τα πιο απολαυστικά κομμάτια κάθε BBQ, είτε είσαι χορτοφάγος είτε όχι. Για να σου λύσουμε κάθε απορία σχετικά με το ψήσιμο τους, δες βήμα-βήμα πώς θα επιτύχεις το καλύτερο ψήσιμο λαχανικών.

Μπριζολάκια, παϊδάκια, μπιφτέκια, λουκάνικα, κοκορέτσι, κοντοσούβλι, γενικά ό,τι κρέας μπαίνει στη σχάρα την Τσικνοπέμπτη έχει την τιμητική του. Δείτε μερικά μέρη που το τσικνίζουν καλά.

Της Γλυκερίας Κούτσικου – Πατούλια Υλικά 1½ κιλό μοσχάρι μαλακό σε μπουκιές 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια, τριμμένα 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο 1 ματσάκι μαϊντανό ½ ξυλάκι κανέλα 8 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης, ψημένες και κομμένες ½ κούπα λάδι 8 φέτες κασέρι 1 πιπεριά Φλωρίνης για γαρνίρισμα άψητη αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Πρώτα...

Απόρρητο Απόρρητο