OliveMagazine

Ο χαλβάς είναι από τα πιο γνωστά γλυκά με σιμιγδάλι. Τον φτιάχνουμε με Σιμιγδάλι Χονδρό και Ψιλό MELISSA, προσθέτουμε και μια ωραία πινελιά πορτοκάλι και γίνεται αριστούργημα!

Το διάσημο νηστίσιμο γλύκισμα που αγαπούν μικροί και μεγάλοι φτιάχνεται απαραιτήτως με Χονδρό και Ψιλό Σιμιγδάλι ΜΕΛΙΣΣΑ, ενώ μπορείτε να του δώσετε και φρουτένια νότα, προσθέτοντας χυμό και ξύσμα πορτοκαλιού.

Υπέροχο «πάντρεμα» γλυκών που μας θυμίζει τη γιαγιά μας… Ο μούστος που μας φέρνει τη γεύση της μουσταλευριάς και ο αγαπημένος χαλβάς με μια πινελιά από καραμελωμένα σταφύλια.

Ο πολίτικος χαλβάς εδώ φτιάχνεται με γάλα αντί για σιρόπι, μπαίνει σε στρογγυλή φόρμα ή φορμάκια και σερβίρεται με πορτοκαλένια σάλτσα, αποκτώντας ακόμα πιο πλούσια και αρωματική γεύση.

Μία ελαφριά και διαφορετική εκδοχή του σιμιγδαλένιου χαλβά, δροσερή, φρουτένια και άκρως καλοκαιρινή. Ο συγκεκριμένος χαλβάς, είναι ιδανική πρόταση για επιδόρπιο μετά από ένα πλούσιο γεύμα ή δείπνο, αλλά και μία εύκολη και οικονομική λύση για ένα γλυκάκι που κερδίζει τις εντυπώσεις.