OliveMagazine

Ενας πλούσιος αρωματικός χαλβάς ιδανικός για κάθε περίσταση. Ο Λάμπρος Βακιάρος χρησιμοποιεί γάλα αμυγδάλου που δίνει βελούδινη υφή στον χαλβά. Οι ξηροί καρποί απογειώνουν τη γεύση.

Ο χαλβάς είναι από τα πιο γνωστά γλυκά με σιμιγδάλι. Τον φτιάχνουμε με Σιμιγδάλι Χονδρό και Ψιλό MELISSA, προσθέτουμε και μια ωραία πινελιά πορτοκάλι και γίνεται αριστούργημα!

Το διάσημο νηστίσιμο γλύκισμα που αγαπούν μικροί και μεγάλοι φτιάχνεται απαραιτήτως με Χονδρό και Ψιλό Σιμιγδάλι ΜΕΛΙΣΣΑ, ενώ μπορείτε να του δώσετε και φρουτένια νότα, προσθέτοντας χυμό και ξύσμα πορτοκαλιού.

Υπέροχο «πάντρεμα» γλυκών που μας θυμίζει τη γιαγιά μας… Ο μούστος που μας φέρνει τη γεύση της μουσταλευριάς και ο αγαπημένος χαλβάς με μια πινελιά από καραμελωμένα σταφύλια.

Απόρρητο Απόρρητο