Ενας πλούσιος αρωματικός χαλβάς ιδανικός για κάθε περίσταση. Ο Λάμπρος Βακιάρος χρησιμοποιεί γάλα αμυγδάλου που δίνει βελούδινη υφή στον χαλβά. Οι ξηροί καρποί απογειώνουν τη γεύση.
Ενας πλούσιος αρωματικός χαλβάς ιδανικός για κάθε περίσταση. Ο Λάμπρος Βακιάρος χρησιμοποιεί γάλα αμυγδάλου που δίνει βελούδινη υφή στον χαλβά. Οι ξηροί καρποί απογειώνουν τη γεύση.
Μια συναρπαστική συνάντηση σιμιγδαλένιου χαλβά και παγωτού με εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Ο αγαπημένος μας σιμιγδαλένιος χαλβάς σε μια ενδιαφέρουσα και πολύ νόστιμη εκδοχή με Παξιμάδι Χαρουπιού Το Μάννα Τσατσαρωνάκη.
Ο χαλβάς στην πιο απλή εκδοχή του, με μόλις 4 υλικά, για να τον φτιάχνετε συνέχεια, ακόμη και όταν δεν νηστεύετε.
Βούτυρο και γάλα για τον πολίτικο χαλβά. Με σιμιγδάλι τις περισσότερες φορές, που το αντικαθιστούσαν και με ρυζάλευρο ή αλεύρι.
Ο χαλβάς είναι από τα πιο γνωστά γλυκά με σιμιγδάλι. Τον φτιάχνουμε με Σιμιγδάλι Χονδρό και Ψιλό MELISSA, προσθέτουμε και μια ωραία πινελιά πορτοκάλι και γίνεται αριστούργημα!
Το διάσημο νηστίσιμο γλύκισμα που αγαπούν μικροί και μεγάλοι φτιάχνεται απαραιτήτως με Χονδρό και Ψιλό Σιμιγδάλι ΜΕΛΙΣΣΑ, ενώ μπορείτε να του δώσετε και φρουτένια νότα, προσθέτοντας χυμό και ξύσμα πορτοκαλιού.
Ένα ξεχωριστό και πολύ λαχταριστό γλύκισμα που συνδυάζει τον παραδοσιακό σιμιγδαλένιο χαλβά με μοτσαρέλα.
Ένας πρωτότυπος και νόστιμος χαλβάς, σαν πηχτό ζελέ, όπου το ρύζι έχει πάρει την θέση του σιμιγδαλιού.
Υπέροχο «πάντρεμα» γλυκών που μας θυμίζει τη γιαγιά μας… Ο μούστος που μας φέρνει τη γεύση της μουσταλευριάς και ο αγαπημένος χαλβάς με μια πινελιά από καραμελωμένα σταφύλια.