OliveMagazine

Ένα απολαυστικό πιάτο που συνδυάζει αρμονικά τις Χυλοπίτες ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ με αρνίσιο κιμά και ραγού μελιτζάνας. Ταιριάζει άψογα σε κάθε γιορτινό τραπέζι!

Είναι το πλέον παραδοσιακό ελληνικό ζυμαρικό, που φτιάχνεται σε όλη την Ελλάδα από μικρές οικοτεχνίες και βιοτεχνίες, συνεταιρισμούς αλλά και από κάποιες νοικοκυρές στο σπίτι τους που το προορίζουν για οικογενειακή χρήση. Οι συνταγές με χυλοπίτες δε, η μία καλύτερη από την άλλη.

Ένα πιάτο που δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τη γαλλική βερσιόν του coq au vin. Οι χυλοπίτες μαγειρεύονται μαζί με τη σάλτσα του πουλερικού και τελευταία πινελιά το φρέσκο ελαιόλαδο που μπαίνει στο τέλος του μαγειρέματος.

Μπιφτέκια και ζυμαρικά, ο συνδυασμός που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους στο οικογενειακό τραπέζι. Για πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα, γαρνίρετε τα μπιφτέκια σας με καραμελωμένα κρεμμύδια και χυλοπίτες βρασμένες μέσα στη σάλτσα ντομάτας. Ένα πραγματικά νόστιμο και ολοκληρωμένο κυρίως πιάτο.

Απόρρητο Απόρρητο