OliveMagazine

Για αυτή την ελαφριά συνταγή που γίνεται πανεύκολα και γρήγορα, θα χρειαστείτε τον φούρνο σας μόνο για 5΄, αφού όλα τα άλλα υλικά χρησιμοποιούνται ωμά και δροσερά.

Αυτό το ξεχωριστό γουακαμόλε, αρωματισμένο με μάραθο, ταιριάζει άψογα με τις γαρίδες και τον αχινό, δίνοντας ένα νόστιμο μεζέ που σερβίρουμε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.

Με Αλεύρι Για όλες τις Χρήσεις Χωρίς Γλουτένη των Μύλων Αγίου Γεωργίου και ελάχιστα υλικά, που έχετε ήδη στην κουζίνα σας, μπορείτε να φτιάξετε ένα αφράτο ψωμάκι για να συνοδεύσετε το γεύμα σας.

Μια διαφορετική εκδοχή του ψωμιού με μαύρη ζάχαρη, όπου η γεύση των καρυδιών και των μπαχαρικών θα δημιουργήσουν το τέλειο συνοδευτικό για τον καφέ σας και όχι μόνο.

Απόρρητο Απόρρητο