OliveMagazine

Το Παγκόσμιο Κέντρο Ελιάς για την Υγεία (World Olive Center for Health), και η εταιρεία E-LA-WON ανακοινώνουν δημοσίευση της πρώτης μελέτης Ελλήνων και Ισπανών ερευνητών σχετικά με την ευεργετική επίδραση των φαινολικών συστατικών του ελαιολάδου στο ζωικό πειραματικό μοντέλο της σκλήρυνσης κατά πλάκας.

H E-LA-WON απέσπασε νέα χρυσά (2) και αργυρά (1) βραβεία στα London Awards 2021 με την αξιολόγηση των υπέρ-φρεσκων προϊόντων της, όπως ελιές και μέλι καθώς και πρώιμης συγκομιδής εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στην κατηγορία «αγουρόλαδο».

Πώς δημιουργείς ένα διεθνές brand name πάνω στο ελληνικό ελαιόλαδο; Ο Γιάννης Καμπούρης, διευθύνων σύμβουλος της βραβευμένης E-LA-WON που ταξιδεύει το ελληνικό ελαιόλαδο στον κόσμο, εξηγεί την πίστη του σε έναν μύθο…

Η εταιρεία E-LA-WON για να τιμήσει τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση 1821-2021 λανσάρει επετειακή, συλλεκτική, αριθμημένη limited edition φιάλη με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

To πολυβραβευμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ε-LA-WON, το οποίο ήδη έχει κατακτήσει 16 βραβεία, κατά την έναρξη των διεθνών διαγωνισμών απέσπασε για το 2017 τις πρώτες τέσσερις διακρίσεις τόσο για τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά όσο για τον «ισχυρισμό υγείας».

Μετά την εξαιρετική πορεία του ελαιόλαδου στις αγορές του εξωτερικού και με οδηγό τη ρήση του Δημοκρίτου: «Ει τα μεν έξωθεν ελαίω του σώματος, τα δε ένδοθεν μέλιτι χρίσοιντο», η Εlawon ανάπτυξε μια νέα δραστηριότητα επιμένοντας στη γη της Πελοπονήσσου και στο φυσικό πλούτο της ελληνικής γης.

Η πολυβραβευμένη εταιρεία της οποίας το ελαιόλαδο έχει διακριθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, συνεχίζει την ενδιαφέρουσα πορεία της παρουσιάζοντας δύο νέα ολοκαίνουρια προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας. Ο λόγος για το “πρωτόλαδο” Green Fresh και το καθημερινό (Daily) που ήδη κέρδισαν τις πρώτες εντυπώσεις.

Απόρρητο Απόρρητο