OliveMagazine

Ποιος είπε ότι τα vegan γλυκά δεν μπορεί να είναι λαχταριστά; Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτό το υγιεινό vegan cheesecake που γίνεται με πάστα αμυγδάλου στην βάση και φρέσκα σμέουρα στην κορυφή. Αν θέλετε περισσότερη γεύση και χρώμα, μπορείτε να προσθέσετε και μύρτιλλα. Θα το λατρέψετε!

Και μπάρες και frozen yogurt και cheesecake! Tρία σε ένα για τις πιο εύκολες μπάρες του Λάμπρου Βακιάρου που γίνονται μέχρι να χτυπήσουμε τα υλικά. Για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, στην δουλειά, στην παραλία. Παντού!

Απόρρητο Απόρρητο