OliveMagazine

Την Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της σειράς γαστρονομικών εκδηλώσεων Gastronomy Tuesdays, στην κουζίνα του Athénée θα βρεθεί ο σεφ Γιάννης Κιόρογλου.

Την Τρίτη, 21 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της σειράς γαστρονομικών εκδηλώσεων Gastronomy Tuesdays, στην κουζίνα του Athenee θα βρεθεί ο ταλαντούχος σεφ του εστιατορίου Selene στη Σαντορίνη, Θοδωρής Παπανικολάου.

Εν συνεχεία των επιτυχημένων διοργανώσεων των καλοκαιρινών Gastronomy Wednesdays στο Island της αθηναϊκής Ριβιέρα, ο όμιλος Πανά υποδέχεται στην κουζίνα του Athénée μία φορά το μήνα σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Εν συνεχεία των επιτυχημένων διοργανώσεων των καλοκαιρινών Gastronomy Wednesdays στο Island της αθηναϊκής Ριβιέρα, ο όμιλος Πανά υποδέχεται στην κουζίνα του Athénée μία φορά το μήνα σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό.