Οι προσφορές που θα βρείτε την ερχόμενη Κυριακή, 29 Αυγούστου, με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

1. Την εφημερίδα

2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας από τα 182 καταστήματα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super Markets.
Και αυτή την Κυριακή 26 Αυγούστου, το ΘΕΜΑ σε συνεργασία με την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ σας προσφέρουν μία δωροεπιταγή αξίας 5 ευρώ για τα ψώνια σας από τα Super Market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, με αγορές 25 ευρώ και άνω και την κάρτα club ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας-τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ-θα υπάρχει μία δωροεπιταγή, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε δωρεάν αγορές αξίας 5 ευρώ στα 182 καταστήματα της εταιρείας ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε όλη την Ελλάδα και θα μπορείτε να την εξαργυρώσετε από τη Δευτέρα 27/8 έως και το Σάββατο 1/9/2018. Η εξαργύρωση της δωροεπιταγής ισχύει και για αγορές που θα πραγματοποιoύνται ηλεκτρονικά από το www.kritikos-easy.gr

Για εσάς που θέλετε ακόμα μεγαλύτερο κέρδος, σας δίνεται η ευκαιρία να εξαργυρώνετε έως και 3 δωροεπιταγές ανά εβδομάδα, αφού τα ταμεία του δικτύου της ΚΡΗΤΙΚΟΣ θα δέχονται έως και τρία κουπόνια ανά καταναλωτή. Στην οικονομική κρίση, το τραπέζι σας έχει… ΘΕΜΑ!

3. «Η Μυρωδιά σου στα σεντόνια μου» του Γιάννη Φιλιππίδη
Αυτή την Κυριακή ένα μυθιστόρημα που θα σας ταξιδέψει, το «Η μυρωδιά σου στα σεντόνια μου» του Γιάννη Φιλιππίδη από τις εκδόσεις Άνεμος, είναι στο ΘΕΜΑ!

Η πρωταγωνίστρια γεννημένη σ’ έναν τυραννισμένο τόπο, μαθαίνει γρήγορα να αγαπά τη ζωή και τ’ ανεκτίμητα δώρα της: τον έρωτα, την ευτυχία να ζει σ’ έναν κόσμο που επέλεξε η ίδια, τα χρώματα και τις μυρωδιές γύρω της, τον αλήτη χρόνο, τους φόβους, τη δύναμή της να κοιτάει ψηλά ανασαίνοντας αρμύρες της θάλασσας και ξεστρατισμένους μικρούς θεούς. Συναισθηματικά σοφή από πάντα, με σκηνικό μια πατρίδα που χρόνο με το χρόνο αλλάζει δραματικά, διεκδικεί τις στιγμές της, αποφασίζοντας να ζήσει, να κερδίσει τα χρόνια, όλα τα χρόνια της. Και τι σχέση μπορούν να έχουν μεταξύ τους ένα παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ, το κάστρο του Πλαταμώνα κι ένα μοιραίο γράμμα που δεν έφτασε πουθενά, ο ελληνικός κινηματογράφος και οι κρυφές σχέσεις των ανθρώπων του, το πρόσωπό της τετράστηλο στις εφημερίδες, ένα ερειπωμένο αρχοντικό έξω απ’ τα Βίλια, τα παράξενα όνειρα, και η λαμπερή Φρόσω που δεν θα ξεκουραστεί ποτέ; Είναι η Βασιλική της καρδιάς μας. Η καλή ψυχή που κρύβουμε μέσα μας. Κι όλη η Ελλάδα, δυο τσιγάρα δρόμος…

4. «Παραμύθια με πριγκίπισσες»
Ένα βιβλίο-δώρο για τα παιδιά με το ΘΕΜΑ: «Παραμύθια με Πριγκίπισσες»

Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο περιμένει αυτή την εβδομάδα τις μικρές αλλά και τις μεγαλύτερες πριγκίπισσες της ζωής μας. Το Πρώτο Θέμα προσφέρει στους αναγνώστες του ένα εκπληκτικό βιβλίο των εκδόσεων Παπαδόπουλος με τα πιο ωραία παραμύθια με πριγκίπισσες. Το συλλεκτικό βιβλίο, με την πανέμορφη και νοσταλγική εικονογράφηση του Peter Malone, θα ταξιδέψει παιδιά και γονείς σε κόσμους μαγικούς και θα γίνει ένα κόσμημα για την παιδική βιβλιοθήκη. Από τη Σταχτοπούτα και την Πεντάμορφη μέχρι τον Νάνο Ραμπελστίλτσκιν και τις Δώδεκα Πριγκίπισσες που Χόρευαν, το μόνο βέβαιο είναι ότι τα παιδιά σας θα λατρέψουν το βιβλίο που προσφέρει το Πρώτο Θέμα!

Το βιβλίο περιέχει τα παραμύθια:

Η Σταχτοπούτα


Η Χιονάτη και οι Εφτά Νάνοι


Ο Πρίγκιπας Βάτραχος


Η Ωραία Κοιμωμένη


Οι Δώδεκα Πριγκίπισσες που Χόρευαν


Ο Νάνος Ραμπελστίλτσκιν

 


Η Πεντάμορφη και το Τέρας

Η Πριγκίπισσα και το Μπιζέλι

5. CAR LEGENDS

Για πρώτη φορά στον κόσμο, η ιστορία της Alfa Romeo και της Porsche σε δύο πολυτελή λευκώματα 162 σελίδων το καθένα.

Μας τα ζητήσατε, σας τα προσφέρουμε! Κυκλοφορούν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Διαλέξτε όποιο θέλετε – ή και τα δύο. Με την υπογραφή του CAR, του καλύτερου περιοδικού αυτοκινήτου στον κόσμο.

CAR LEGENDS Alfa Romeo
Η ιταλική φίρμα από το Μιλάνο είναι συνώνυμη με την εκλεπτυσμένη σχεδίαση και τη σπορ οδική συμπεριφορά. Πολλά από τα μοντέλα της υπήρξαν σημεία αναφοράς για όλους όσοι λατρεύουν την οδήγηση. Δεν είναι τυχαίο ότι υπήρξε (και εξακολουθεί να είναι) μία από τις λίγες αυτοκινητοβιομηχανίες με τόσο αφοσιωμένους «οπαδούς». Από το 1910 που ιδρύθηκε η Alfa Romeo μπορεί να υπερηφανεύεται για αμέτρητες νίκες σε αγώνες και μερικά από τα πιο όμορφα και δυνατά σπορ αυτοκίνητα που άφησαν εποχή. Αυτή η κληρονομιά είναι που τη διατήρησε ζωντανή στα «πέτρινα» χρόνια και της έδωσε την ώθηση να επανακάμψει τον τελευταίο καιρό με μοντέλα, όπως η Giulia Quadrifoglio, που δίνουν και πάλι νόημα στην μότο της εταιρείας: Cuore Sportivo.

CAR LEGENDS Porsche
Στο άκουσμα και μόνο του ονόματος οι λάτρεις της σπορ αυτοκίνησης ριγούν. Διότι η Porsche, εδώ και 70 χρόνια δημιουργεί sports cars που συναρπάζουν με τις επιδόσεις και τα δυναμικά χαρακτηριστικά τους. Είναι η εταιρεία που έχει επιμείνει όσο καμία άλλη στην σταδιακή και υπομονετική εξέλιξη των αυτοκινήτων της από γενιά σε γενιά, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την 911, ένα μοντέλο που αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία της αυτοκίνησης από μόνο του. Η Porsche επένδυσε με τεράστια αφοσίωση στην μηχανολογική εξέλιξη, μέσα από τις συμμετοχές της σε κάθε είδους μηχανοκίνητο σπορ, από το Le Mans μέχρι το Παρίσι-Ντακάρ. Κατάφερε έτσι –σε συνδυασμό με την προσήλωση στην αναζήτηση της τελειότητας- να κατασκευάζει σπορ αυτοκίνητα που ονειρεύεται να έχει όποιος αγαπά την οδήγηση. Η Porsche είναι αυτή η «μικρή» αυτοκινητοβιομηχανία που διαθέτει αντιστρόφως ανάλογη φήμη και επιρροή.

6. To GALA, τo κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media. Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, έρχεται και στην Ελλάδα με το ΘΕΜΑ και κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€). Από το πρώτο του τεύχος αποτελεί ένα κορυφαίο μέσο ψυχαγωγίας και storytelling προσωπικοτήτων. Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media. Το Gala κυκλοφορεί κάθε Κυριακή με το ΘΕΜΑ και αποτελεί το κεντρικό ένθετό του, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας από τα 182 καταστήματα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super Markets

3. To GALA, τo κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 52 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και Sudoku
Και αυτή την Κυριακή, όπως κάθε Κυριακή, με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα νέο περιοδικό 52 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.