Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το “Θέμα” με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. Το σημειωματάριο-ημερολόγιο Αυγούστου 2019 με τα μοναδικά σκίτσα του Αρκά
Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ, το πολυτελές σκληρόδετο σημειωματάριο-ημερολόγιο Αυγούστου με τα σπαρταριστά σκίτσα του αγαπημένου μας Αρκά είναι στο ΘΕΜΑ. Πρόκειται για μία πολυτελή σκληρόδετη έκδοση -μία για κάθε μήνα- με 120 σελίδες και με ειδικό λάστιχο και σελιδοδείκτη, που σας δίνει τη δυνατότητα να…τα γράφετε όλα. Κάθε μηνιαίο σημειωματάριο περιλαμβάνει ημερολόγιο με δύο σελίδες για κάθε μέρα ξεχωριστά καθώς και ξεκαρδιστικά σκίτσα με το χιούμορ και τους ήρωες του κορυφαίου Έλληνα δημιουργού κόμικ, του Αρκά.

Αυτή την Κυριακή με χάσετε το Σημειωματάριο-ημερολόγιο του Αυγούστου!

3. Tο Olive, το περιοδικό μαγειρικής-γαστρονομίας του Πρώτου ΘΕΜΑτος.
Αυτή την Κυριακή, το Οlive Αυγούστου-Σεπτεμβρίου είναι στο ΘΕΜΑ!

Το Olive που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ γιορτάζει την ελευθερία και τον αυτοσχεδιασμό στην κουζίνα! Το απόλυτο καλοκαιρινό τεύχος έρχεται στα χέρια σας με αγαπημένες ελληνικές συνταγές χωρίς συνταγή! Είναι όλες εύκολες, νόστιμες και πολύ δημιουργικές…

Μη χάσετε τα πιο χορταστικά λαδερά του καλοκαιρού, τις πλούσιες μακαρονάδες, τις δροσερές σαλάτες, τα καταπληκτικά ψητά, τα ανάλαφρα τηγανητά αλλά και τους σούπερ μεζέδες, όλα φτιαγμένα με τα υλικά του ψυγείου, του μποστανιού και του ντουλαπιού από τα χεράκια των σεφ του Olive. Μαζί τους, καλοκαιρινά ανάλαφρα γλυκά με ροδάκινο, δροσερά κοκτέιλ και αναψυκτικά από σπίτι!

Διαβάστε στο Olive Αυγούστου – Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Ανάβουμε τον φούρνο
Αγαπημένα φουρνιστά μαγειρεύονται μόνο με φρέσκες πρώτες ύλες και καλό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, σε συνταγές που δεν χρειάζονται μετρήματα και συγκεκριμένα υλικά: Μπριάμ, Ιμάμ με φέτα, Σουφικό Ικαρίας, Χταπόδι ψητό με σάλτσα πιπεριάς, Λαδένια Κιμώλου.

Καλή ψαριά
Οι θησαυροί της θάλασσας ψήνονται στον φούρνο ή στη σχάρα με χόρτα και λαχανικά εποχής και κάνουν το καθημερινό τραπέζι και τα πιάτα των μεζέδων να μυρίζουν ιώδιο…

Σαρδέλες πλακί με πατάτες, Σαφρίδι με λαχανικά & βινεγκρέτ κάππαρης, Τσιπούρα ψητή με κρίταμο, Καλαμαράκια με μυρωδικά & τσίλι, Σκουμπρί πλακί πικάντικο, Σαρδέλες με ντομάτα στον φούρνο, Τσιπούρες με βλίτα & σος με ντομάτα, βασιλικό & μαύρο σκόρδο.

Μαθήματα αλχημείας
Τα μαγειρευτά, από μια μακαρονάδα μέχρι ένα κοκκινιστό ή μια πίτα της ευκολίας, είναι τα φαγητά της εποχής, τώρα που τα λαχανικά είναι στα καλύτερά τους. Τα ετοιμάζουμε με μπόλικα μυρωδικά και αρωματικά μπαχαρικά!

Μανιάτικη τσουχτή, Φασολάκια με κοτόπουλο, Πανσέτα παστή, Ντοματόπιτα, Κολοκυθοκορφάδες (και όχι μόνο), Σαλάτα μιρμιζέλι Καλύμνου.

Μεζέδες της ευκολίας
Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μαγειρεύει, αυτοσχεδιάζοντας, εύκολες, νόστιμες και δημιουργικές συνταγές που βρίσκει συνήθως το καλοκαίρι, στο ψυγείο, το ντουλάπι και το μποστάνι του.

Ψητά νεκταρίνια με μπουράτα, τσίλι & δυόσμο, Πιπεριές με χωριάτικο λουκάνικο, πάπρικα & μυζήθρα, Τορτίγια με κοτόπουλο, αβοκάντο & μαύρα φασόλια, Σαλάτα με παντζάρια, μήλα, γιαούρτι & φιστίκι, Παραδοσιακή μελιτζανοσαλάτα, Ρύζι με ρεβίθια & γαρίδες, Σαλάτα με καρπούζι & φέτα, Μανιτάρια πορτομπέλο με ρικότα & ελαφριά σάλτσα πέστο.

Τη δροσιά τους να ‘χετε!
Ρύζι, ζυμαρικά και λαχανικά εποχής συνδυάζονται δημιουργικά σε σαλάτες και ελαφριά πιάτα, που ετοιμάζονται χωρίς αυστηρές συνταγές και σερβίρονται κρύα…

Κοτόπουλο με λαχανικά, χαλούμι & σάλτσα μυρωδικών, Σαλάτες με αμπελοφάσουλα, Τονοσαλάτα με ρύζι, Παπαρδέλες με βλίτα, ντοματίνια & ξινομυζήθρα, Χυλοπίτες με Κοπανιστή Μυκόνου, άγριο μάραθο & πιπεριά, Ψητή μελιτζάνα με σάλτσα τσιμιτσούρι-ταχινιού.

Κωδικός μακαρονάδα
Ψάρια και θαλασσινά, φρέσκα μυρωδικά και λαχανικά συναντούν τα ζυμαρικά σε πιάτα με έμφαση στη νοστιμιά και όχι σε αυστηρές δοσολογίες και διαδικασίες:

Λινγκουίνι Αματριτσιάνα, Σπαγγέτι με χταπόδι, κουκουνάρι & σταφίδες, Σπαγγέτι με τυρί & πιπέρι, Λινγκουίνι με τόνο, άνηθο & λεμόνι, Παπαρδέλες με πέστο βασιλικού.

Ροδάκινα
Τάρτες, σεμιφρέντο, μάφιν και επιδόρπια στο ποτήρι φτιάχνονται με το πιο αρωματικό και τραγανό φρούτο του καλοκαιριού!

Κοκτέιλ & αναψυκτικά
Τα φτιάχνουμε μόνοι μας στο σπίτι, για δροσερές μέρες & νύχτες.

Ακόμα:
– Γνωρίζουμε παραγωγούς από όλη την Ελλάδα
– Βγαίνουμε με φίλους για φαγητό στις πιο νόστιμες διευθύνσεις της πρωτεύουσας

Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!

4. ​ To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media. To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media. Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€

Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media. To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media. Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.
Αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.