Όσοι αγοράσετε από  με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε:

1. Την εφημερίδα
2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας στα 760 super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
Και αυτή την Κυριακή όπου κι αν ζεις, σε όλη την Ελλάδα, αν ψωνίζεις, κερδίζεις! Αυτή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή το ΘΕΜΑ σαςπροσφέρει μία δωροεπιταγή 5 € για τα ψώνια σας από τα 760 καταστήματα του ελληνικού ομίλου super market ΕΛΟΜΑΣ που θα τα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα ένα από αυτά βρίσκεται στην γειτονιά σας, είτε μένετε στην Αθήνα, είτε σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις της περιφέρειας και κωμοπόλεις. Άρα αυτή η προσφορά από το ΘΕΜΑ φθάνει παντού και σε όλους σας.

Η δωροεπιταγή θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ( και στις δυο εκδόσεις των 4,25€ και 2€). Θα την κόψετε, θα την πάρετε μαζί σας σ ένα από τα καταστήματα του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, θα κάνετε να ψώνια σας και όταν φτάσετε στα ταμείο, θα την δώσετε και θα σας κάνουν έκπτωση 5€ στις αγορές σας. Δηλαδή για την εφημερίδα θα πληρώσετε 2€ ή 4,25€ αλλά στο ταμείο των super market ΕΛΟΜΑΣ θα κερδίσετε 5€. Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό κόστος τον αγορών σας να είναι τουλάχιστον 25 €. H έκπτωση ισχύει πάνω και πέραν των άλλων προσφορών που κάνει ο όμιλος σε διάφορα προϊόντα του. Για ακόμη μεγαλύτερο κέρδος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο μία αλλά και περισσότερες δωροεπιταγές στην διάρκεια μιας εβδομάδας. Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών που θα βρείτε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αυτή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου μπορεί να γίνει από Δευτέρα 17/12 έως και Παρασκευή 21/12.

Τι είναι τα super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
Ο ΕΛΟΜΑΣ είναι ένας ελληνικός όμιλος από 25 αλυσίδες super market που έχουν συνολικά 760 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις σε Αττική και περιφέρεια. Αυτή η συνεργασία έδωσε την δυνατότητα σε όλα τα καταστήματα των super market της ΕΛΟΜΑΣ να έχουν χαμηλές τιμές σε όλα προϊόντα αλλά και υψηλή ποιότητα. Ο όμιλος συνολικά απασχολεί 10.000 εργαζομένους, διαχειρίζεται 1.000 κωδικούς ιδιωτικής ετικέτας, ο τζίρος της μητρικής εταιρείας το 2016 ήταν 28,2 εκατ ευρώ ενώ ο κύκλος εργασιών το 2017 ανέβηκε στα 1,2 δισ. ευρώ.

3. Τα μεγάλα μπεστ – σελερ του αγαπημένου συγγραφέα και δημοσιογράφου Φρέντυ Γερμανού
Τα βιβλία του Φρέντυ Γερμανού αποκλειστικά με το Πρώτο ΘΕΜΑ. Αυτή την Κυριακή το συγκλονιστικό «Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ»
Ο Ίων Δραγούμης, μια πολιτική φυσιογνωμία που έμεινε στην ιστορία για το κήρυγμά του υπέρ ελληνισμού και του μακεδονικού αγώνα, δολοφονήθηκε το 1920. Ήταν μόλις 42 ετών, η σύντομη ζωή του όμως ήταν γεμάτη από πάθη. Όχι μόνο πολιτικά, αλλά και ερωτικά.

«Ήταν ένα καυτό απομεσήμερο του 1920» γράφει ο Φρέντυ Γερμανός, παρακολουθώντας τις τελευταίες στιγμές του Ίωνος Δραγούμη, σαν να ήταν εκεί και ο ίδιος, υπό την ιδιότητά του ως δημοσιογράφου. «Ο Δραγούμης ήξερε ότι θα πέθαινε. Ήξερε καλά τη μυρωδιά του θανάτου, από τα δεκαεννέα του χρόνια που την είχε γευτεί σαν εθελοντής στον πόλεμο του 1897. ‘Ήταν χλομός αλλά ήρεμος’, θα θυμόταν μετά ένας απ’ τους στρατιώτες του αποσπάσματος. ‘Ωστόσο δεν μίλησε -δεν έλεγε λέξη. Ως το τέλος δεν ακούσαμε τη μιλιά του». Ο Δραγούμης, ένας διπλωμάτης, διανοούμενος και πολιτικός θυσιάζεται πρόωρα στον βωμό των πολιτικών παθών του εθνικού διχασμού. Το ιστορικό πλαίσιο του βιβλίου, δηλαδή οι πρώτες δεκαετίες του 20ου αιώνα, τοποθετείται μέσα σε μια εξαιρετικά ταραγμένη περίοδο. Ταραγμένη όμως ήταν και η προσωπική ζωή του Ίωνος Δραγούμη, ένα στοιχείο που ο Φρέντυ Γερμανός αναδεικνύει με αξιοθαύμαστη συγγραφική δεξιοτεχνία. Ο Δραγούμης ήταν ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες των Αθηνών εκείνης της εποχής, οπότε οι δεσμοί του με την Πηνελόπη Δέλτα και την Μαρίκα Κοτοπούλη σημάδεψαν το σύντομο βίο του. Και είναι ακριβώς η ανάμιξη του έρωτα με τις θανάσιμες πολιτικές έριδες που καθιστούν το βιβλίο «Η Εκτέλεση» ένα συνταρακτικό ανάγνωσμα, κυριολεκτικά από την πρώτη έως την τελευταία του σελίδα.

4. To Marie Claire, το μεγαλύτερο και πιο αγαπημένο γυναικείο περιοδικό μόδας
Με το Marie Claire Ιανουαρίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ, oι γιορτές αποκτούν περισσότερη λάμψη!

Τι φοράμε στο Χριστουγεννιάτικο μεσημεριανό τραπέζι; Πώς θα κλέψουμε τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν με μια εμφάνιση επίσημη αλλά και cool; Τι να επιλέξουμε για ένα pre-xmas κοκτέιλ; Να βάλουμε γκλίτερ στα μάτια ή είναι «απαγορευτικό» μετά από κάποια ηλικία; Η εορταστική σεζόν ξεκίνησε και μαζί με την αυξημένη κοινωνική ζωή μας προκύπτουν και τα παραπάνω ερωτήματα μπροστά σε μια «ντουλάπα γεμάτη ρούχα και τίποτα να φορέσεις».
Κανένα άγχος: η έμπειρη ομάδα μόδας και ομορφιάς του μεγαλύτερου γυναικείου περιοδικού ετοίμασε για εσάς το πιο ενημερωμένο και πλούσιο οδηγό για το στιλ των ημερών.

Φορέματα και σύνολα που θα σας στέψουν βασίλισσα του πάρτι, κοσμήματα που φοριούνται με όλα δίνοντας την απαραίτητη δόση πολυτέλειας ακόμη και στα πουλόβερ μας και το πιο φρέσκο μακιγιάζ για τις μεγάλες νύχτες του μήνα σε λίγα βήματα χρησιμοποιώντας τα νέα προϊόντα που έχουν τεστάρει πριν από εσάς οι beauty editors.
Εκτός από το μακιγιάζ, έχουμε τον τρόπο για να αποκτήσετε γερά λαμπερά μαλλιά και απαστράπτουσα επιδερμίδα, καθώς και κοσμοπολίτικες ιδέες για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας σε ένα κομψό δείπνο στο σπίτι.
Μαζί, 120 ξεχωριστές ιδέες για καλόγουστα και οικονομικά δώρα Χριστουγέννων, από μόλις 8 ευρώ! Και μην ξεχνάτε, το μεγαλύτερο δώρο είναι ο χρόνος και η προσοχή μας. Καλές γιορτές.
Marie Claire, μια γυναίκα με πάθος, εσύ!

5. Την ειδική έκδοση «Travel Ideas” με την υπογραφή του Νίκου Κοκλώνη
O expert στα ταξίδια-εμπειρίες μας δίνει πολύτιμα τιπς για μαγικές Γιορτές σε 6 αγαπημένους προορισμούς.

6. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την ξεκαρδιστική παράσταση του Αρκά «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» στο Θέατρο Αποθήκη, με ένα κουπόνι που θα βρείτε στη δεύτερη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή της έκδοση.

Αποκτήστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την ξεκαρδιστική παράσταση «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» του Αρκά στο Θέατρο Αποθήκη

Αυτή την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στη δεύτερη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο, αγοράζοντας ένα εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση, σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε άλλο ένα εισιτήριο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Η εξαργύρωση του κουπονιού μπορεί να γίνει από τη Δευτέρα 17/12 έως την Παρασκευή 21/12, ως εξής:

*Με την προσκόμιση του κουπονιού στα ταμεία του Θεάτρου Αλίκη (Αμερικής 4) από τις 09:00 έως τις 21:00 για την παραλαβή των εισιτηρίων της παράστασης, ή/και

*Στο τηλεφωνικό κέντρο  της Ticket365, τηλ. 211.1000.365 (09:00-21:00),  με την προϋπόθεση ότι θα προσκομίσετε το κουπόνι της προσφοράς στο ταμείου του θεάτρου.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η προσφορά ισχύει για τις παραστάσεις Δευτέρας 17/12 και Τρίτης 18/12/2018 και Δευτέρας 7/1 και Τρίτης 8/1/2019 και θα εξαρτάται από την διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για την παράσταση «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» – Θέατρο Αποθήκη
Οι ήρωες του ΑΡΚΑ μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους για δύο χρόνια σε Αθήνα, Βόλο και Θεσσαλονίκη, επιστρέφουν για 12 μόνο παραστάσεις σε καινούργια στέγη, στο θέατρο Αποθήκη.

Από τις 10 Δεκεμβρίου κάθε Δευτέρα και Τρίτη, η «Ζωή Μετά», ο «Ισοβίτης», οι “Χαμηλές Πτήσεις”, ο «Καστράτο», το «Μαλλί με Μαλλί» πρωταγωνιστούν στην ξεκαρδιστική παράσταση “Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων” που  υπόσχεται να φέρει λυτρωτικό γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου. Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το “τέρας” που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Η Λουκρητία θέλει απελπισμένα σεξ, μα η σκληρή μοίρα είναι το μόνο σκληρό πράγμα που συναντά, καθώς συγκάτοικος της είναι ο ευνούχος Καστράτο. Σ’ ένα κομμωτήριο, οι γλώσσες κόκαλα δεν έχουν και κόκαλα σπάνε, με τις πελάτισσες να είναι έτοιμες να πιαστούν μαλλί με μαλλί. Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν. Στη “Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων”, τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον ΑΡΚΑ και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.

Συντελεστές
Συγγραφέας: ΑΡΚΑΣ
Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς
Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση: Μάνος Αντωνιάδης
Κοστούμια: Κωνσταντινιά Βαφειάδου
Σκηνικά: Δημήτρης Αγοράς – Μαρία Κακάρογλου
Κίνηση: Αντιγόνη Γύρα
Φωτισμοί: Anti Steve
Βοηθός Σκηνοθέτη: ‘Ελενα Τυρέα
Φωτογραφίες: Νίκος Πανταζάρας

Με τους: Δημήτρη Αγορά, Αλέξη Βιδαλάκη, Χριστίνα Δενδρινού, Στέφανο Κοσμίδη, Δημήτρης Κουτρουβιδέα, Μαρία Μπαλούτσου, Χαρά Τσιτομενέα, Βασίλη Ζώη (2η διανομή)

Διάρκεια παράστασης : 90΄ χωρίς διάλειμμα

Ημέρες – ώρες παραστάσεων:
Δευτέρα και Τρίτη : 21:00

ΟΡΟΙ – ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ
1. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
2. Για την εξαργύρωση των κουπονιών ο αναγνώστης μπορεί να καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticket365 211 1000365 ή να επισκέπτεται τα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ καθημερινά, 09:00 – 21:00 από τη Δευτέρα 17/12/2018 και έως και την Παρασκευή 21/12/2018.
3. Κάθε κουπόνι ισχύει για την παράσταση «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» στο Θέατρο Αποθήκη, μόνον για τις ημερομηνίες 17/12/2018, 18/12/2018, 7/1/2019 και 8/1/2019 και εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.
4. Η προσκόμιση των κουπονιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή των εισιτηρίων.

7. ​ To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει. Πρόκειται για τη πιο πολυτελή έκδοση που έγινε ποτέ, που κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι αγοράσετε την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε:

1. Την εφημερίδα
2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας στα 760 super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
3. Δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για την ξεκαρδιστική παράσταση του Αρκά «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» στο Θέατρο Αποθήκη, με ένα κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην ακριβή όσο και στη φθηνή της έκδοση.
4. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
5. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.