Όσοι επιλέξετε να αγοράσετε το ΘΕΜΑ με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε:

1. Την εφημερίδα

2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας στα 760 super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
Από αυτή την Κυριακή όπου κι αν ζεις, σε όλη την Ελλάδα, αν ψωνίζεις, κερδίζεις! Κάθε Κυριακή το ΘΕΜΑ σας προσφέρει μία δωροεπιταγή 5 € για τα ψώνια σας από τα 760 καταστήματα του ελληνικού ομίλου super market ΕΛΟΜΑΣ που θα τα βρείτε σε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα ένα από αυτά βρίσκεται στην γειτονιά σας, είτε μένετε στην Αθήνα, είτε σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις της περιφέρειας και κωμοπόλεις. Άρα αυτή η προσφορά από το ΘΕΜΑ φθάνει παντού και σε όλους σας.

Η δωροεπιταγή θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας (και στις δυο εκδόσεις των 4,25€ και 2€). Θα την κόψετε, θα την πάρετε μαζί σας σ ένα από τα καταστήματα του Ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, θα κάνετε να ψώνια σας και όταν φτάσετε στα ταμείο, θα την δώσετε και θα σας κάνουν έκπτωση 5€ στις αγορές σας. Δηλαδή για την εφημερίδα θα πληρώσετε 2€ ή 4,25€ αλλά στο ταμείο των super market ΕΛΟΜΑΣ θα κερδίσετε 5€. Μοναδική προϋπόθεση είναι το συνολικό κόστος τον αγορών σας να είναι τουλάχιστον 25€. H έκπτωση ισχύει πάνω και πέραν των άλλων προσφορών που κάνει ο όμιλος σε διάφορα προϊόντα του. Για ακόμη μεγαλύτερο κέρδος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όχι μόνο μία αλλά και περισσότερες δωροεπιταγές στην διάρκεια μιας εβδομάδας.

Η εξαργύρωση των δωροεπιταγών που θα βρείτε στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας αυτή την Κυριακή 7 Οκτωβρίου μπορεί να γίνει μέχρι και το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.

Τι είναι τα super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
Ο ΕΛΟΜΑΣ είναι ένας ελληνικός όμιλος από 25 αλυσίδες super market που έχουν συνολικά 760 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε μεγάλες ή μικρότερες πόλεις και κωμοπόλεις σε Αττική και περιφέρεια. Αυτή η συνεργασία έδωσε την δυνατότητα σε όλα τα καταστήματα των super market της ΕΛΟΜΑΣ να έχουν χαμηλές τιμές σε όλα προϊόντα αλλά και υψηλή ποιότητα. Ο όμιλος συνολικά απασχολεί 10.000 εργαζομένους, διαχειρίζεται 1.000 κωδικούς ιδιωτικής ετικέτας, ο τζίρος της μητρικής εταιρείας το 2016 ήταν 28,2 εκατ ευρώ ενώ ο κύκλος εργασιών το 2017 ανέβηκε στα 1,2 δισ. ευρώ

3. Τον τρίτο τόμο από τη μεγαλειώδη σειρά με τα κορυφαία μουσεία του κόσμου, αφιερωμένο στο κολοσσιαίο Βρετανικό Μουσείο.
Η μεγαλειώδης συλλεκτική σειρά 6 πολυτελών τόμων για τα κορυφαία μουσεία του κόσμου, που κυκλοφόρησε στην Ιταλία με την Corriere dela Serra και έγινε ανάρπαστη.

Η συλλεκτική σειρά «Τα αριστουργήματα της Τέχνης – Μουσεία του Κόσμου» με τα μεγαλύτερα μουσεία : Λούβρο (Παρίσι), Βρετανικό Μουσείο (Λονδίνο), Ουφίτσι (Φλωρεντία), Ερμιτάζ (Αγία Πετρούπολη), Μουσεία του Βατικανού (Ρώμη), Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Αθήνα) συνεχίζεται και αυτή την Κυριακή στο ΘΕΜΑ. Ένα μνημειώδες έργο με ολόκληρη τη μαγεία της παγκόσμιας τέχνης σε μια μοναδική συλλεκτική σειρά πολυτελών τόμων.

Η σειρά συνεχίζεται με το ανεπανάληπτο Ουφίτσι στη Φλωρεντία.
Η Αφροδίτη του Μποτιτσέλι, η Αγία Οικογένεια του Μιχαήλ Άγγελου, αμέτρητα αριστουργήματα θρυλικών καλλιτεχνών όπως ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Ραφαήλ, ο Καραβάτζιο, ο Τισιανός κ.α. συγκαταλέγονται στους θησαυρούς που περιέχονται στο Ουφίτσι. Ένα από τα παλαιότερα και πιο σημαντικά μουσεία του κόσμου, η «Galleria degli Uffizi» που βρίσκεται στην καρδιά της Φλωρεντίας, στην Τοσκάνη της Ιταλίας, συγκεντρώνει καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους, από όλο τον κόσμο. Έργα κάθε είδους, πίνακες, γλυπτά και αμέτρητα ακόμη εκθέματα καθηλώνουν τους επισκέπτες. Το βιβλίο-αφιέρωμα που προσφέρει αυτή την Κυριακή το ΘΕΜΑ, μεταφέρει ιδανικά στον αναγνώστη την ανεπανάληπτη εμπειρία της περιήγησης σε αυτό το αναγεννησιακό ανάκτορο. Το Ουφίτσι είναι ένας τόπος λατρείας της έμπνευσης, της φαντασίας, του ταλέντου και, βέβαια, του ωραίου ως θεμελιώδους στοιχείου για τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου λοιπόν, αναζητήστε το Θέμα και με τον πολυτελή τόμο-αφιέρωμα στην περίφημη Γκαλέρια Ουφίτσι της Φλωρεντίας. Πρόκειται για το τρίτο βιβλίο της εκπληκτικής σειράς «Τα αριστουργήματα της Τέχνης – Μουσεία του Κόσμου». Θα ακολουθήσουν αντίστοιχοι τόμοι για το Ερμιτάζ (Αγία Πετρούπολη), το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Αθήνα) και τα Μουσεία Βατικανού (Ρώμη). Έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι τόμοι για το Λούβρο και το Βρετανικό Μουσείο, που έγιναν ανάρπαστοι. Μη χάσετε κανέναν!

4. Το CAR, το καλύτερο περιοδικό αυτοκινήτου στον κόσμο

Το CAR οδηγεί τις εξελίξεις στο αυτοκίνητο.
Το CAR διαβάζεται από εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο.
Πλέον το CAR βρίσκεται στην κορυφή και της ελληνικής αγοράς.
Το CAR δοκιμάζει, συγκρίνει αναλύει και σας παρουσιάζει χωρίς φόβο και με πολύ πάθος.
Το CAR σας ενημερώνει για ό,τι πρέπει να ξέρετε για το αυτοκίνητο με την ανεπηρέαστη γνώμη του και τη βαθιά αυτοκινητιστική του κουλτούρα.
Το CAR βάζει στο επίκεντρο τον αναγνώστη. Μιλάει εκ μέρους του…
Γιατί το CAR μπορεί!

Διαβάστε στο CAR αυτής της Κυριακής 7 Οκτωβρίου:

• Δοκιμάζουμε πρώτοι στην Ελλάδα το νέο κουπέ SUV της Audi Q8. Με εντυπωσιακή εμφάνιση που παραπέμπει στο εμβληματικό Quattro της δεκαετίας του ’80, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και τεχνολογία αιχμής σε όλους τους τομείς, το Q8 ανακατεύει την τράπουλα στην κατηγορία των premium SUV
• Nέο KIA Ceed. Δοκιμάζουμε το μικρομεσαίο μοντέλο της ΚΑΙ με τον 1000άρη τούρμπο βενζινοκινητήρα και διαπιστώνουμε ότι οι Κορεάτες στοχεύουν με αξιώσεις στην κορυφή του C Segment
• Mazda MX-5 2.0 SkyActiv– Λίγο πριν την ολική επαναφορά της Mazda στην ελληνική αγορά οδηγούμε το MX-5 με τον ανανεωμένο ατμοσφαιρικό κινητήρα των 184 PS στη θρυλική διαδρομή Tranfagarasan στην Ρουμανία και περιμένουμε με αγωνία να πατήσει και στην ελληνική άσφαλτο
• Ταξιδεύουμε στη Γερμανία για να γνωρίσουμε το νέο Suzuki Jimny, που τελικά είναι τόσο σκληροτράχηλο όσο το απερχόμενο αλλά και βελτιωμένο σε όλους τους τομείς
• Blast from the past Με αφορμή το νέο Ford Fiesta ST που μας ενθουσίασε με τα δυναμικά του χαρακτηριστικά ξαναθυμόμαστε τα νιάτα μας και οδηγούμε τα καλύτερα μικρά GTI των περασμένων δεκαετιών: Renault Clio RS 2.0, Peugeot Rallye αλλά και Peugeot 205 GTI 1.9 σε ένα συγκριτικό αλλιώτικο από τα συνηθισμένα

• McLaren 600 LT – Οι Άγγλοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν. Η 600 LT είναι ψαγμένη στην παραμικρή της λεπτομέρεια και αναμένεται να κάνει τη διαφορά σε δρόμο και πίστα. Εδώ θα βρείτε την πιο αναλυτική παρουσίαση του νέου δημιουργήματος του εργοστασίου των θαυμάτων στο Gaydon
• Mercedes-Benz G-Class @ Schöckl. Τι κάνει τις G-Class τόσο εκπληκτικά σκληροτράχηλες; Επισκεπτόμαστε το πεδίο δοκιμής των θρυλικών G στο βουνό Schöckl, στην Αυστρία για να το μάθουμε από κοντά
• Συνέντευξη Sebastien Ogier Ο πολυπρωταθλητής του WRC ήρθε για δοκιμές στα βουνά της Φθιώτιδας και δεν χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε μαζί του μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα
• Top Designers. Όλο και περισσότερο ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου παίρνει κεντρικό ρόλο στην αυτοκινητοβιομηχανία, καθιστώντας τους σχεδιαστές πρόσωπα-κλειδιά για την εμπορική πορεία των μελλοντικών μοντέλων. Παρουσιάζουμε τους 30 πιο επιδραστικούς «καλλιτέχνες» της λαμαρίνας
• Ταξιδεύουμε στην κεντρική Ευρώπη με Polo 1.0 TGI και διαπιστώνουμε ότι το μεν Polo είναι ένα ολοκληρωμένο supermini, ο δε συνδυασμός του με φυσικό αέριο ως καύσιμο προσφέρει ανήκουστη οικονομία
Ακόμα – μεταξύ άλλων- δοκιμάζουμε:
ASTON MARTIN DBS SUPERLEGGERA
BMW M5 COMPETITION
FIAT 500X 1.0 & 1.3 T
BMW X4 xDRIVE 20d
VOLVO V90 XC D5 AWD

LONG TERMS:
HONDA HR-V 1.6 I-DTEC
NISSAN QASHQAI 1.5 DCI
PEUGEOT 2008 1.6 BLUEHDI
ŠKODA FABIA 1.0 TSI
SUZUKI IGNIS 1.3

ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ:

FORD FOCUS 1.0 ECOBOOST ST LINE ST vs HONDA CIVIC 1.0 VTEC TURBO
HYUNDAI KONA 1.0 T-GDI vs VOLKSWAGEN T-ROC 1.0 TSI

Μόνο στο Car, με τις πιο ηχηρές Ελληνικές και ξένες υπογραφές.

5. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων.
και με την έκδοση των 2,00€
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι : Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

6. Ένα τεύχος του περιοδικού ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, από τη βιβλιοθήκη του ΘΕΜΑτος. Εσείς απλά επιλέξτε αυτό που θέλετε ή αυτό που σας λείπει.

Όσοι επιλέξετε να αγοράσετε την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνετε :

1. Την εφημερίδα
2. Μία δωροεπιταγή 5 ευρώ για τα ψώνια σας στα 760 super market του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ
3. To GALA, το κορυφαίο περιοδικό των διασήμων
Στο ΘΕΜΑ έχουµε Gala και είστε όλοι καλεσµένοι: Λαµπερές προσωπικότητες, inside stories, παγκόσµιες αποκλειστικότητες, big events, µόδα, οµορφιά, ταξίδι, γευσιγνωσία, wellness, ψυχαγωγία, social media.

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.
Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

4. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και Sudoku.
Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερο χρόνο σας. ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.