Ένα νέο βίντεο που ισχυρίζεται ότι παρουσιάζει τον πιο εύκολο τρόπο να καθαρίσει κάποιος σκόρδο έκανε την εμφάνιση του στα social media και όλοι έχουν τρελαθεί μαζί του.

Η χρήστης του Twitter @VpestilenZ ανέβασε στο προφίλ της ένα βίντεο τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, όπου δείχνει τον τρόπο με τον οποίο καθαρίζει μία ολόκληρη σκελίδα σκόρδο στο πι και φι. Μάλιστα, η τεχνική της δεν θυμίζει τίποτα από όσα έχουμε δει ή δοκιμάσει τόσα χρόνια.

Όπως σχολιάζει στην ανάρτηση της, «ως κάποια που φτιάχνει συχνά Κορεάτικο φαγητό, αυτός είναι η καλύτερη μέθοδος ξεφλουδίσματος σκόρδου». Τι κάνει; Απλά κρατάει ένα μαχαίρι, βυθίζει τη λάμα του σε μία σκελίδα και την τραβάει, αφήνοντας πίσω όλο το περίβλημα. Τόσο απλό!

Ακόμη πιο απίστευτο από την τεχνική της βέβαια, είναι η ανταπόκριση του κόσμου. Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το βίντεο της έχει συγκεντρώσει περίπου 15.000.000 προβολές, 350.000 likes, 120.000 re-tweets και 8.500 σχόλια!

Μάλιστα, ανάμεσα σε αυτούς που εντυπωσιάστηκαν από το βίντεο είναι και το μοντέλο και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής Chrissy Teigen, που έσπευσε να κάνει και να το αναδημοσιεύσει, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που δοκίμασαν αμέσως τη συμβουλή της για να δουν αν λειτουργεί και ανέβασαν φωτογραφίες από καθαρισμένες σκελίδες σκόρδου.