Η άλλοτε Σερίνα του Gossip Girl κατάφερε να χάσει 28 ολόκληρα κιλά ύστερα από την τελευταία της εγκυμοσύνη και πραγματικά να αλλάξει τη διάθεση και το σώμα της. Μια από τις πιο υγιεινές συνήθειες που την βοήθησαν να πετύχει το στόχο της, είναι να ξεκινά τη μέρα της με ένα θρεπτικό πρωινό.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Με το που ξυπνάει πίνει ένα μεγάλο ποτήρι νερό για να ενυδατώσει, αλλά και να αποτοξινώσει τον οργανισμό της. Στη συνέχεια, η νούμερο ένα επιλογή της όσον αφορά το πρωινό είναι ο χυλός βρώμης, τον οποίο και φτιάχνει με άπαχο γάλα, ενώ στη συνέχεια τού δίνει περισσότερη γεύση προσθέτοντας ανάλατους ξηρούς καρπούς. Η θρεπτική αυτή «βόμβα» αποτελεί το ιδανικό ξεκίνημα της μέρας, καθώς περιέχει μεγάλη ποσότητα φυτικών ινών, σύνθετων υδατανθράκων από τη βρώμη και καλά λιπαρά από τους ξηρούς καρπούς.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Έτσι η Μπλέικ έχει απίστευτη ενέργεια για να ανταπεξέρχεται στις υποχρεώσεις της δουλειάς της, αλλά και για να κυνηγά τα δύο μικρά της. Επιπλέον, το εν λόγω γεύμα τής εξασφαλίζει επίπεδη κοιλιά και αδύνατη μέση, καθώς χάρη στις φυτικές ίνες την κρατά χορτάτη για πολλές ώρες, με αποτέλεσμα να μένει μακριά από τσιμπολογήματα, ενώ παράλληλα βοηθά την πέψη, κάνοντας έτσι πιο συχνές τις επισκέψεις στην τουαλέτα.