Το Hell’s Kitchen ανέδειξε τον κορυφαίο μάγειρά του, Ραφαήλ Τσακίρη από τη Ρόδο, στον τελικό που παρακολουθήσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την Κυριακή 24 Ιουνίου.

03
Ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι και η ομάδα των υποψηφίων εν απαρτία…

09

06
Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε σε πανηγυρικό κλίμα

Οι μάγειρες Nίνο Τσατσούλης και Ραφαήλ Τσακίρης μπήκαν για τελευταία φορά «στην κουζίνα της κολάσεως» και μετά από σκληρές μαγειρικές δοκιμασίες που έφτασαν τους δύο φιναλίστ στα όρια, μεγάλος νικητής του Hell’s Kitchen, αναδείχθηκε ο Ραφαήλ.

05
Οι παίκτες περιμένουν εναγωνίως πίσω από τις πόρτες το αποτέλεσμα. Μόνο μία από τις δύο, αυτή του νικητή δεν ήταν κλειδωμένη

Οι επιδόσεις των υποψηφίων στο dinner service δυσκόλεψαν την τελική απόφαση του Έκτορα Μποτρίνι ο οποίος-όπως φάνηκε και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού- εξάντλησε την αυστηρότητα του προκειμένου να δώσει στους παίκτες την εικόνα που επικρατεί σε μια επαγγελματική κουζίνα όπως ο ίδιος την αντιλαμβάνεται από τα χρόνια της εμπειρίας του. «Θεωρώ πως ακόμα και η ήττα, είναι μία καινούρια αρχή. Κέρδισε η καρδιά», είπε ο Έκτορας Μποτρίνι, ανακοινώνοντας συγκινημένος, το μεγάλο νικητή του Hell’s Kitchen, Ραφαήλ.

Δείτε επίσης
Ποιοι είναι οι δύο βοηθοί του Έκτορα Μποτρίνι στο «Hell’s Kitchen»;